Homepage  / Cinema

Sofia Vergara renunţă la actorie?

Sofia Vergara renunţă la actorie?

de Redactia Tvmania

Vedeta de origine columbiană îşi îndreaptă atenţia spre alte domenii şi spune că este dispusă să renunţe la cariera de actriţă, anunţă femalefirst.co.uk.

„Mereu mi-am dorit să lansez o linie de cosmetice. Am vrut să lansez o linie de îmbrăcăminte, pentru că lumea mă întreabă mereu cu ce sunt îmbrăcată. Peste cinci sau zece ani, nu va mai fi nevoie să merg la muncă – pot să fac asta de acasă.

N-am fost niciodată la şcoala de actorie. N-am crezut niciodată că voi deveni actriţă. Dacă nu voi mai fi actriţă, n-ar fi atât de rău pentru mine”, a spus Sofia Vergara (41 de ani).

Are un serial nou, autobiografic

Vergara va produce şi va juca într-un serial nou, în afara sitcom-ului „O familie modernă”, scrie deadline.com.

Columbiana care este cel mai bine plătită actriţă de la TV va juca un rol inspirat de propria ei viaţă, în sitcom-ul „Raising Mom”: o mamă al cărei fiu de 21 de an se mută de acasă şi amândoi trebuie să se obişnuiască în noua situaţie.

Vergara are un băiat de 21 de ani, Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara, din căsătoria cu iubitul ei din adolescenţă, Joe Gonzalez (s-au căsătorit când ea avea 18 ani şi au divorţat în 1993, la un an după naşterea lui Manolo).

Vergara mai este producător executiv şi pentru serialul western „Killer Women”, care va fi lansat anul viitor, la fel ca „Raising Mom”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton