Homepage  / Articole

De ziua ei, Sofia Vergara a primit un inel de logodnă!

De ziua ei, Sofia Vergara a primit un inel de logodnă!

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă columbiană a împlinit 40 de ani pe 10 iulie şi cu această ocazie a acordat un interviu celor de la “People en Español” în care spune cât de bine se simte în pielea ei la această vârstă. Sofia a spus că sărbătoreşte patru zile la rând în Mexic. “Voi petrece în Mexic, ţara mea preferată, alături de oamenii pe care îi iubesc. Vor fi patru zile pline de distracţie”, a zis ea.

Sofia Vergara nu crede că cei 40 de ani pe care tocmai i-a împlinit sunt o povară pentru ea.

“Vreau să trăiesc mulţi ani, să îmbătrânesc cu multă demnitate şi fără stres. Pe toţi ne prind anii din urmă şi trebuie să ne bucurăm de fiecare etapă. Nu fac parte din acea categorie de femei care priveşte spre viitor cu frică. Din contră, îmi place să suflu în lumânări şi să-mi amintesc că sunt în viaţă. La 40 sunt mai mai fericită decât am fost vreodată şi decât mi-aş fi imaginat că voi fi. Nu am nici o criză din cauza vârstei”.

Actriţa este mulţumită de cariera ei şi în fiecare zi se bucură de dragostea fiului ei, Manolo, în vârstă de 19 ani. În prezent, ea joacă în pelicula “Machete Kills” alături de Mel Gibson şi Jessica Alba şi se zvoneşte că a primit un rol în filmul lui John Turturro, “Fading Gigolo” alături de Woody Allen.

Deşi acum se bucură de fiecare moment, Sofia a avut un destin cu multe obstacole: a trecut printr-un divorţ la tinereţe, a suferit de cancer tiroidian, iar fratele ei a fost omorât într-o ambuscadă.

Cadou de ziua ei: cererea în căsătorie

Chiar de ziua ei, Nick Loeb i-a făcut o surpriză și a cerut-o în căsătorie. Conform unor surse citate de site-ul femalefirst.co.uk, Sofia Vergara ar fi primit în dar un superb inel cu diamant, pe care l-ar fi arătat deja prietenilor ei. Cu toate că informațiile au ieșit în presă, reprezentantul actriței nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la logodnă.

Sofia Vergara şi Nick Loeb au o relaţie care a început în 2010. După o scurtă despărţire, în luna mai, cei doi s-au împăcat şi au decis să îşi continue relaţia.

Dacă informațiile se vor confirma, acesta va fi al doilea mariaj al Sofiei. Ea a mai fost măritată cu Joe Gonzalez, tatăl fiului ei Manolo (19 de ani). Ei au divorțat însă după doar doi ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton