Homepage  / Articole

Sofia Vergara: “Viaţa mea nu e perfectă”

Sofia Vergara: “Viaţa mea nu e perfectă”

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă columbiană în vârstă de 39 de ani a avut parte de un destin demn de subiectul unei telenovele. Când era mai mică, asista mereu la certurile şi bătăile dintre părinţii ei, a trecut ea însăşi printr-un divorţ, a suferit de cancer tiroidian, iar fratele ei a fost omorât într-o ambuscadă. Mai mult, ea a părăsit ţara natală şi a plecat în Statele Unite, unde şi-a crescut singură copilul.

“Viaţa mea nu este nici o telenovelă, nu sunt vreo eroină, sunt o mamă emigrantă, la fel ca multe alte milioane de femei, care au muncit mult să-şi crească copiii. Singura diferenţă este că sunt o persoană publică.

Viaţa mea nu este perfectă, cum de fapt nu este a nimănui. Am pierdut multe, am avut probleme în familie, am avut parte de tristeţe, de cancer, dar şi mult noroc. Dumnezeu a fost bun cu mine”, a povestit ea celor de la revista “Tv Y Novelas”.

Sofia Vergara are un fiu în vârstă de 19 ani, pe nume Manolo, de care este foarte mândră.

“Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viaţă a fost el. Să fiu mamă tânără (N.r. – L-a născut când avea 20 de ani) m-a ajutat să mă maturizez şi să nu mă apuc de prostii, precum drogurile. Chiar dacă eu şi fostul meu soţ, Joe, nu ne-am înţeles, el nu a lipsit din viaţa fiului meu. Nu a fost uşor să ajung în Statele Unite fiind o mamă singură”, a mai zis ea.

Actriţa care o interpretează pe Gloria în serialul “Modern Family” (transmis de ABC), recent premiat cu un Glob de Aur, a spus că i-ar plăcea să joace şi în telenovele alături de Veronica Castro, Thalia, dar mai ales de Lucero, care este una dintre prietenele ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton