Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sophie Turner a dezvăluit noi detalii despre ultimul sezon „Game of Thrones”

Sophie Turner a dezvăluit noi detalii despre ultimul sezon „Game of Thrones”

de Redactia Tvmania

Actriţa britanică Sophie Turner (22 de ani), cea care îi dă viață Sansei Stark în serialul „Urzeala tronurilor”(„Game of Thrones“), a oferit câteva detalii despre ultimul sezon al serialului HBO, dezvăluind printre altele că va fi „cel mai sângeros“ de până acum. 

 

Filmările pentru ultimul sezon al serialului, dar și cel mai așteptat al anului 2019, au luat sfârșit. Fanii „Urzeala tronurilor” așteaptă cu nerăbdare deznodământul, iar noile detalii oferite de actrița Sophie Turner ne pune pe gânduri.  Într-un interviu oferit publicației Gold Derby, Sophie Turner a dezvăluit:

„Este vorba despre «Game of Thrones», aşa că va fi mai sângeros, cu mai multe morţi şi cu mai multă tortură emoţională decât în ceilalţi ani. Pot să vă mai spun că în mod cert se creează alianţe pentru a lupta împotriva răului iminent. Există însă şi o mulţime de tensiuni între aceste mici grupuleţe, care se luptă pentru ceea ce cred că este corect.“  

În ceea ce priveşte personajul ei, Sansa Stark, actriţa a precizat că şi-a îmbrăţişat latura de luptătoare:

„Întotdeauna mi s-a părut că Sansa are şi o parte războinică, detaliu pe care cred că alţi oameni nu l-au văzut cu adevărat. Mereu am avut senzaţia că ea învaţă, se adaptează şi la un moment dat va scoate la iveală acea latură. Şi iată că am avut dreptate, a devenit o războinică. M-am simţit satisfăcută în momentul în care s-a întâmplat şi chiar sunt fericită cu punctul şi modul în care povestea ei s-a încheiat”, a completat aceasta.

Sophie a fost nevoită ca de dragul personajului să își vopsească părul roșcat, de curând însă aceasta a apelat la o schimbare de look după încheierea filmărilor, acum fiind blondă.  

Finalul dramatic al câtorva personaje centrale din serial au fost confirmate în urmă cu câteva luni și de directorii executivi HBO. Potrivit „Variety“, directorul de programe al televiziunii, Casey Bloys, a declarat că a fost prezentă la întâlnirea cu toată echipa serialului în care s-a citit scenariul ultimului episod, iar după ce au fost citite ultimele cuvinte, toţi membrii echipei s-au ridicat în picioare, i-au aplaudat şi i-au ovaţionat timp de 15 minute pe creatorii serialului, David Benioff şi D.B. Weiss. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton