Homepage  / Vedete străine

Sophie Turner a născut pentru a doua oară! Ea și Joe Jonas au acum încă o fetiță

Sophie Turner a născut pentru a doua oară! Ea și Joe Jonas au acum încă o fetiță
6

de Roxana Mirea,

Sophie Turner a născut încă o fetiță, iar Joe Jonas a devenit, astfel, tată pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Willa, care a venit pe lume în iulie 2020. Actrița din „Game of Thrones” a născut-o pe mezina familiei la începutul acestei luni

Sophie Turner a născut pentru a doua oară

Sophie Turner a dat naștere celui de-al doilea copil al ei și al lui Joe Jonas, confirmă reprezentantul actriței pentru Page Six. Cei dou au devenit părinți pentru a doua oară și au acum încă o fetiță.

„Joe și Sophie sunt fericiți să anunțe sosirea fetiței lor”, a spus reprezentantul lor într-o declarație.

Surse au declarat pentru TMZ că actrița din „Game of Thrones”, în vârstă de 26 de ani, a născut în Miami la începutul acestei luni și acum se află acasă, fiind externată din spital.

Vestea că Sophie Turner este însărcinată pentru a doua oară a apărut în martie. Sophie și Joe au devenit părinți pentru prima dată în iulie 2020, atunci când a venit pe lume fiica lor Willa.

Deși actrița a lăsat să se întrevadă burtica de graviduță în timpul mai multor evenimente, actrița a așteptat până în luna mai pentru a discuta public despre sarcina ei.

USA – Vanity Fair Oscar Party – Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Suntem atât de entuziasmați să ne extindem familia„, a declarat vedeta, pe atunci însărcinată, pentru revista „Elle”. „Este cea mai bună binecuvântare din toate timpurile”.

Pentru mine, asta înseamnă viața – să cresc următoarea generație”, a spus Turner în articolul de copertă. „Cel mai grozav lucru din viață este să-mi văd fiica devenind din ce în ce mai puternică.”

Fiica cea mare a lui Joe Jonas, foarte atașată de Sophie Turner

O vrea pe mami tot timpul”, a explicat Sophie despre fiica ei cea mare. „Își revendică teritoriul”.

Ea a precizat că Willa nu înțelegea că surioara ei este în pântecele mamei sale, spunând: „Arăt cu degetul spre burta mea și întreb: „Ce e acolo?”. Iar ea spune: „Bebeluș”, dar apoi arată spre propria burtă și spune: „Bebeluș”, iar apoi arătă spre burta tatălui ei și spune: „Bebeluș””.

Sophie Turner și Joe Jonas nu sunt singurii membri ai familiei Jonas care au întâmpinat un copil anul acesta. Nick Jonas și Priyanka Chopra Jonas și-au întâmpinat fetița, Malti, prin intermediul unei mame surogat, în ianuarie.

Kevin Jonas este, de asemenea, tată. El are două fiice, pe Alena, în vârstă de 8 ani, și pe Valentina, în vârstă de 5 ani, cu soția sa, Danielle Jonas.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton