Homepage  / Vedete străine

Sophie Turner a strălucit pe covorul roșu. Cum arată soția lui Joe Jonas după ce a născut a doua oară

Sophie Turner a strălucit pe covorul roșu. Cum arată soția lui Joe Jonas după ce a născut a doua oară
7

de Roxana Mirea,

Sophie Turner se întoarce cu stil pe covorul roșu! Alături de soțul ei, Joe Jonas, vedeta din „Game of Thrones” a participat luni la premiera noului film al cântărețului, „Devotion”, de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Așadar, aceasta a fost prima apariție publică a lui Sophie Turner, după ce a devenit mamă pentru a doua oară, în această vară.

Sophie Turner, strălucitoare pe covorul roșu după ce a născut a doua oară

Sophie Turner, în vârstă de 26 de ani, a purtat o rochie din paiete cu pene multicolore, cu părul ei roșcat și ondulat și cu cărare pe mijloc. Joe Jonas, în vârstă de 33 de ani, a purtat un sacou elecant din catifea neagră, fără cămașă, cu pantaloni negri asortați.

În iulie, reprezentanții celor două vedete au confirmat în exclusivitate pentru People că au devenit părinți pentru a doua oară.

„Joe și Sophie sunt fericiți să anunțe sosirea fetiței lor”, a spus reprezentantul lor într-o declarație, la vremea respectivă. Joe și Sophie mai sunt, de asemenea, părinții unei fetițe de 2 ani, Willa.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas în mai 2019, înainte de a spune „Da” din nou, în Franța, luna următoare.

USA – Vanity Fair Oscar Party – Beverly HillsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De asemenea, cuplul s-a mutat recent în Miami, iar Jonas s-a destăinuit luna trecută pentru PEOPLE despre această decizie.

Am mers să vizităm și ne-a plăcut la nebunie. Am văzut o cu totul altă latură a orașului Miami pe care nu am mai experimentat-o niciodată – zone foarte liniștite, iar mâncarea este uimitoare. Simt că este cel mai bine păstrat secret”, a declarat el la vremea respectivă. „Este cu adevărat grozav. Mă bucur [de Miami] și am devenit destul de bun prieten cu oamenii de aici, și nu este departe de Europa și nu este departe de New York. Părinții mei locuiesc în Carolina de Nord, așa că sunt mult mai aproape”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton