Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sophie Turner s-a distrat la petrecerea burlăcițelor. Cine i-a fost alături

Sophie Turner s-a distrat la petrecerea burlăcițelor. Cine i-a fost alături

de Redactia Tvmania

Surorile Stark au părăsit Winterfell pentru un loc mai cald. Sophie Turner și Maisie Williams au plecat într-o mini-vacanță, iar fanii cred că ar putea să fi fost vorba despre petrecerea burlăcițelor.

 
Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Las Vegas, la începutul lunii mai, însă fanii cred că festivitățile pentru cea de-a doua nuntă urmează să-i ia prin surprindere. Sophie a fost văzută alături de mai multe prietene, inclusiv fosta ei colegă de platou, Maisie Williams, luând un avion privat din Londra către Spania, în urmă cu trei zile. Destinația aleasă a fost Benidorm, un oraș mic din Spania, locație dezvăluită de prietena lui Sophie, Maddie Spalding, pe Instagram. Fetele s-au fotografiat atât pe pistă, cât și la bordul avionului.
 
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Ryanair looking good these days

A post shared by Nadia Parkes (@nadia.parkes) on

„Nu putem avea lucruri drăguțe. Întregul avion ne-a răsfățat cu McDonald’s și băuturi când am decolat. Binecuvântată fie inima însoțitorului de zbor”, a scris una dintre prietenele lui Sophie, Blair Noel Croce. După ce au aterizat în Spania, fetele s-au îndreptat către hotel și au petrecut seara la barul de pe acoperiș, îmbrăcate în halate asemănătoare, încă un detaliu care i-a făcut pe fani să creadă și mai tare că Sophie a găzduit petrecerea burlăcițelor.

 
 

Joe Jonas doar ce s-a întors zilele acestea din Ibiza, unde a fost alături de câțiva prieteni. Și în acest caz, fanii au crezut că Joe a organizat petrecerea burlacilor, mai ales că a postat o serie de fotografii alături de prieteni, cu mesajul: „Băiatul. Băieții. Un weekend incredibil plin de celebrare în Ibiza. Vă iubesc pe toți.”

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

THE BOY. THE BOYS. THE BOYS. Incredible weekend full of celebration In Ibiza. Love you all. #fastlife

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

 

După ceremonia lui Sophie și Joe din Vegas, Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas, a confirmat că va exista și o a doua nuntă. Înainte de Las Vegas, Joe Jonas a admis că va schimba jurăminte cu Sophie Turner în Franța, vara aceasta.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton