Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Paris, într-un cadru emoționant

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Paris, într-un cadru emoționant

de Redactia Tvmania

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în fața familiei și a prietenilor în Franța, sâmbăta trecută, ceremonia fiind cât se poate de intimă și specială. Potrivit informațiilor obținute de presa internațională, nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției. Aceasta a fost cea de-a doua nuntă a tinerilor căsătoriți, cei doi având parte și de o ceremonie în Las Vegas, în luna mai.

 

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă.

„Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile”, a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. 

Se pare că Sophie ar fi purtat o rochie lungă din dantelă, cu mâneci. Părul a fost desprins, iar machiajul natural. Us Weekly a scris despre rochia impresionantă că ar fi fost semnată de Louis Vuitton.

„Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă”, a continuat sursa.

 


 

Primele fotografii apărute de la nuntă au fost cu Priyanka Chopra, purtând o rochie roz, la brațul lui Nick Jonas, care a ales un costum negru, simplu. Se pare că Joe Jonas și Sophie Turner l-au pregătit și pe câinele lor de celebrare, îmbrăcându-l într-un frac negru.

Potrivit unei alte surse citate de Entertainment Tonight, Joe și Sophie au găzduit o cină înainte de ziua cea mare, care a avut un dress-code alb, respectat de toți invitații mai puțin de miri, care au purtat roșu. Evenimentele au continuat cu o petrecere la piscina castelului, o petrecere înaintea nunții în seara în care Sophie a purtat o rochie albă și multe ieșiri și plimbări cu barca prin Paris, pe parcursul întregii săptămâni.

 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton