Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți. Actrița este însărcinată cu primul copil

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți. Actrița este însărcinată cu primul copil

de Redactia Tvmania

Sophie Turner (23 de ani) și Joe Jonas (30 de ani) așteaptă primul lor copil.

Mai multe surse au declarat inițiat pentru platforma Just Jared că Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți, precizând însă că cei doi „nu vor să anunțe vestea”, dar că „prietenii și familia se bucură foarte mult pentru ei”. Știrea a fost ulterior confirmată de mai multe surse apropiate celor doi și pentru publicația DailyMail: 

„Cuplul dorește să păstreze aceste schimbări pentru ei, dar prietenii și familia sunt foarte încântați”, a specificat o sursă pentru publicația Anterior Menționată 

Cei doi s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. După rostirea jurămintelor, Sophie și Joe au făcut schimb de inele din bomboane în locul unor verighete adevărate. Actrița din serialul Game of Thrones și cunoscutul muzician au avut și o a doua nuntă, în vara lui 2019, în Franța. Nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton