Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Sora lui Mihai Petre este însărcinată! Alina va avea un băiețel, cu noul ei iubit: „Ce este mai bun abia urmează”

Sora lui Mihai Petre este însărcinată! Alina va avea un băiețel, cu noul ei iubit: "Ce este mai bun abia urmează"
8

de Andreea Laciu,

Bucurie mare în familia juratului de la Antena 1! Sora lui Mihai Petre este însărcinată și mai are doar două săptămâni până ce va veni pe lume fiul ei. După divorț, frumoasa brunetă și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar acum așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinți.

Alina Petre a călcat pe urmele fratelui ei mai mare în carieră, căci și ea este atât dansatoare profesionistă, cât și profesoară de succes. Însă, nu a ținut să fie și la fel de cunoscută public, stând departe de showbiz. Frumoasa brunetă este mai mică decât Mihai Petre cu nouă ani, iar acum se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Sora lui Mihai Petre este însărcinată și va avea un băiețel

Conform ultimelor postări de pe contul ei de Instagram, Alina Petre mai are în jur de două săptămâni până la termen. Se pare că noua ei relație i-a transformat total viața în bine. În data de 19 mai 2019, sora lui Mihai Petre se căsătorea cu italianul Paolo Campigotto, cel care era și partenerul ei de dans. Însă, a urmat un divorț extrem de discret.

Începând cu luna decembrie a anului 2021, Alina a început să posteze pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de noul ei iubit, Dragoș Tănase. Acesta este fotograf profesionist, fiind axat în mod special pe nunți și botezuri. Chiar dacă este și el la fel de discret precum partenera lui de viață, se pare că nici el nu este străin de lumea mondenă de la noi.

Actualul „cumnat” al lui Mihai Petre a fost chiar cel care a realizat fotografiile de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Așa cum era de așteptat, el a organizat și un shooting prin care să surprindă cele mai frumoase momente cu partenera lui de viață, înainte ca fiul lor să vină pe lume.

sora-lui-mihai-petre-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Petre: „Ce este mai bun abia urmează”

Sora lui Mihai Petre a fost foarte activă pe contul de Instagram în ultima perioadă. A postat o serie de fotografii de la shooting, alături de mai multe mesaje emoționante.

„Nu există frică în dragoste, ce este mai bun abia urmează. Zâmbetul este cel mai bun machiaj. Suntem o echipă și mai puternici împreună. Abia aștept să te cunosc”, a scris Alina Petre pe rețelele de socializare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton