Homepage  / Știri

Cristina Cioran și Cătălin Moroșanu participă azi la „Jocuri de celebritate”

Cristina Cioran și Cătălin Moroșanu participă azi la „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară și mâine, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate cheamă vedetele la „Jocuri de celebritate”. Noi probe pline de haz sunt pregătite pentru celebrități și prietenii lor.

jocuri-de-celebritate

Miercuri seară, Sorana Darclee, Vasile Calofir și Andreea, prietena Soranei, aduc energie pozitivă în echipa lui Octavian Strunilă. Pe canapeaua din fața lor, Cristina Cioran, Cătălin Moroșanu și Marius, prietenul lui Moroșanu, aduc forță și decibeli în echipa lui Paul Ipate.

Telespectatorii îi vor vedea pe aceștia în posturi inedite, iar reacțiile celebrităților la situațiile amuzante cu care se vor confrunta vor stârni hohote de râs. Energia pozitivă și bucuria vor fi de-a dreptul contagioase.

Proba Numele are cuvântul îl va determina pe Bobonete să spună: “Dacă știam, puneam cronometrul și pe fețele astea de gânditoare!”. Nici la restul probelor – Block Busters, Fii pe fază, Micuțul Picasso și Dansez pentru tine –, replicile savuroase nu vor întârzia să apară. Mâine seară, de la 22:30, veți afla cât de tare s-au distrat celebritățile și care echipă a reușit să ajungă în proba finală.

Joi, de la 22:30, două echipe de oameni amuzanți prin definiție se vor confrunta în sufrageria lui Bobonete. Cea mai amuzantă echipă de fotbal din România, Atletico Textila, și-a trimis doi reprezentanți la „Jocuri de celebritate”: Angel Popescu și Răzvan Oprea. Nici fierbințenii nu s-au lăsat mai prejos și i-au trimis pe Toma Cuzin și Ecaterina Țugulea să îi ia banii lui Bobonete.

Te-ar putea interesa și:

1. Costi Diță, Mihai Rait și Sore vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

2. Matinalii de la Pro TV vin la „Jocuri de celebritate”. Care sunt probele serii

3. „Jocuri de celebritate” începe la Pro TV. Am aflat cine sunt invitații serii!

4. Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate” cu Bobonete, Strunilă și Ipate

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton