Homepage  / Muzică

Sore: „Am sărit pentru prima oară în viaţă cu paraşuta”

Sore: „Am sărit pentru prima oară în viaţă cu paraşuta”

de Redactia Tvmania

Sore continuă în acelaşi registru romantic şi, după ce a cucerit radiourile cu “Dor să-ţi fie dor”, acum promovează piesa „Inima”.

“După cum spune şi titlul piesei, mi-am ascultat şi de această dată inima şi instinctul. „Inima” mi s-a părut cea mai potrivită alegere ca follow-up după „Dor să-ţi fie dor”. Este o piesă la fel de sinceră, al cărei mesaj îmi doresc să ajungă tot la fel de aproape de inimile ascultătorilor”, a spus Sore.

Noul single beneficiază şi de un videoclip regizat de Alex Fotea. În cele patru zile de filmare, Sore a făcut wakeboarding la Snagov, a filmat pe malul mării, la Mamaia, şi a sărit în tandem cu paraşuta pe Aerodromul Clinceni.

“A fost un clip plin de peripeţii! Am depins de vreme, care ne-a cam jucat feste, motiv pentru care am şi filmat pe parcursul a mai multor zile. „Inima” este unul dintre videoclipurile pentru care am lucrat cu extrem de mare plăcere, am sărit pentru prima oară în viaţă cu paraşuta, special pentru filmări. Mereu am căutat un motiv să amân acest moment, nu aveam suficient curaj. Mă bucur că am reuşit să introduc, într-un singur clip, două sporturi extreme, saltul cu paraşuta şi wakeboardingul, pe care îl practic de un an”, a povestit artista, pe care o veţi vedea, vara aceasta, la emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1.

Vedeţi aici videoclipul “Inima”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KyxBw9MPtwo[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton