Homepage  / Știri

Sore cântă piesa „Dor să-ţi fie dor” la „Cronica Cârcotaşilor”

Sore cântă piesa "Dor să-ţi fie dor" la "Cronica Cârcotaşilor"

de Redactia Tvmania

În această seară,  la Cronica Cârcotaşilor, tovarăşul Nicolae Ceauşescu îl învaţă pe tovarăşul Ponta cum se folosesc cizmele în funcţie de condiţiile de pe teren.

La “Cronicuţa Culturală”, Coriolan Nepriceputeanu vă vorbeşte despre o expoziţie mai ciudată decât apelativul “Fă, Doino!”.

Gogu din Paşcani revine şi el în platoul emisiunii, după o lungă perioadă de absenţă. Se pare că i-a căzut cu tronc Mara Bănică, pe care o aşteaptă la Paşcani, în timp ce avocatul Gelu Mititelu, rezolvă, mai nou, cazurile de dat în gropi.

Viorel Lis a pierdut la păcanele până şi adresa unde locuieşte. Se pare că nici duhul din lampa lui Aladin nu-l mai poate ajuta. Nea Costel, tâmplar la scenografie, are şi el probleme… cu decorul, mai ales în campania electorală.

Jiji Becali are ceva probleme cu legea, dar a fost eliberat pentru 24 de ore. Ce a făcut Războinicul Luminii în acest timp? Aflaţi în această seară la Cronica Cârcotaşilor de la un domn de la DIICOT.

Sore Cronica Carcotasilor

Şi tot atunci, vedeţi câteva gesturi pe care reporterii bâlbâiţi le pot executa după săvârşirea dumei, dar şi ce explicaţii le puteau da părinţii copiilor care s-au uitat la Eurovision şi au văzut femeia cu barbă.  La finalul ediţiei Sore cântă piesa “Dor să-ţi fie dor”.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q5qXTif2XE8[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton