Homepage  / Vedete româneşti

Sore se antrenează 3 ore pe zi pentru „Dancing on Ice: Vis în doi”. Pe cine place fetița ei, Erin

Sore se antrenează 3 ore pe zi pentru „Dancing on Ice: Vis în doi”. Pe cine place fetița ei, Erin

de Cătălina Matei,

În spatele oricărui număr de la „Dancing on Ice: Vis în doi” stau zeci, deja sute de ore de antrenamente. Iar Sore a ajuns să se antreneze zilnici, câte 3 ore, alături de partenerul său Grațiano Dinu. Artista nu este la prima sa experiență într-un show de televiziune dedicat dansului.

În 2013, ea a participat la „Dansez pentru tine”, unde a ieșit pe locul 2. Însă a dansa pe gheață este o provocare și mai mare, pe care Sore a acceptat-o fără să clipească. Care sunt cele mai mari provocări? Și care este perechea preferată a fetiței sale? Aflăm imediat!

Până să ajungi în show-ul de la Antena 1, care a fost experiența ta cu patinajul?

Am mers la patinoar, ca mulţi copii, la o ciocolată caldă şi dedicaţii la DJ (aşa era pe vremuri 🙂 ). Abia la Dancing on Ice  – Vis în doi am descoperit cât de mulţi paşi sunt, cât de greu sunt de realizat şi ce ciudată e senzaţia de control din patina, că indiferent cât de mult ţi-o explică antrenorul, trebuie să ajungi să simţi patina, să simţi gheaţă şi abia apoi poţi controla mişcare.

Dintre toate mișcările / figurile, de care ți-a fost cel mai tare teamă?

La început, nu reuşeam absolut deloc să fac piruete într-un picior. Şi m-am ambiţionat foarte tare, în fiecare zi am exersat, până mi-au ieşit iar acum, Gratiano îmi spune „fetiţa piruetă” pentru că în momentele de pauză, în loc să stau, eu mă piruetez :).

Cum a decurs primul antrenament?

La primul antrenament, am intrat destul de încrezătoare, până am alunecat pentru prima dată. Şi apoi a doua, a treia, vânătăi peste vânătăi, însă toate acestea m-au ambiţionat şi sunt foarte mândră de tot ce am realizat până acum, recunoscătoare lui Gratiano şi antrenoarelor noastre pentru răbdare.

Și câte ore pe zi te antrenezi acum?

3 ore pe zi la gheaţă, fără nicio zi liberă, asta înseamnă Dancing on Ice – Vis în doi.

Cine sunt patinatorii tăi preferați? În afară de partenerul tău de show…

Că bine zici, Gratiano este un exemplu de eleganţă şi mi se pare că pluteşte, efectiv, pe gheaţă. Altfel, mi se par senzaţionali campionii mondiali, Papadakis şi Cizeron, cei la care ne-am căutat şi inspiraţia pentru momentul de Vogue din ediţia a 4-a.

Ce ne poți spune despre Grațiano? Cum vă înțelegeți?

Ne-am împrietenit tare bine, parcă ne cunoaştem de o viaţă. Parteneriatul nostru în show a început cu obstacole, am făcut pe rând covid, apoi ne-am accidentat şi de unde ar fi părut că tocmai asta ne va împiedica să performam, eu cred că exact aceste lucruri ne-au apropiat şi ne-au ambiţionat. Ne dorim foarte tare să facem magie în timp record.

Ai avut parte și de o căzătură în timpul show-ului live. Inevitabil, apar și astfel de momente. Ce te-a făcut să te mobilizezi și să-ți duci numărul până la capăt?

Emoţiile m-au copleşit, sunt o persoană emotivă şi, deşi nu am mai păţit să fiu vulnerabilă pe scenă, e un început pentru toate. E adevărat că nu mi-a picat bine, pentru Scorpionul din mine, care e ambiţios şi bătăios, însă am luat experienţa ca pe o chestie firească, am folosit-o ca să mă forţeze să evoluez mai repede.

Ce feedback ai primit de la fetița ta, Erin, apropo de evoluția ta de până acum?

Îi place foarte tare tot ce se întâmplă în show, e mândră de mine şi vrea şi ea să meargă la antrenoarele noastre ca să înveţe, însă mi-a mărturisit că echipa ei preferată sunt Oase şi Andreea, pentru că sunt foarte haioşi şi au melodii dinamice iar noi, Gratiano şi cu mine, suntem mai mult pe emoţie şi romantism. 🙂

Ce se întâmplă cu celelalte proiecte ale tale cât timp participi la „Dancing on Ice”? Linia vestimentară, muzica, actoria…

Toate proiectele merg înainte, am lansat o colecţie capsula la Hard Coeur şi urmează cea de vară foarte curând, voi lansa şi o piesă nouă foarte curând. Am noroc cu echipa mea, care mă ajuta să gestionez şi restul palierelor, fiind prinsă acum cu show-ul.

Cine sunt echipele care și-au atras atenția? Am văzut că ești extrem de apropiată de Carmen Grebenișan…

Ce e magic la show-ul acesta sunt oamenii. M-am împrietenit cu toată lumea, la fiecare eliminare suntem trişti pentru că n-am vrea să plece nimeni. E adevărat, Carmen, Ruby îmi sunt foarte dragi şi apropiate, dar în egală măsură m-am ataşat şi de Andreea, partenera lui Oase, de Lilian, partenerul lui Carmen şi bineînţeles, baza mea şi prietenul cel mai apropiat din show este Gratiano.

Ce vei face după acest proiect? Ai plănuit deja… o vacanță? Dacă da, unde anume?

Nu am plănuit o vacanţă, însă aş avea nevoie de una… mi-aţi dat o idee foarte bună. 🙂

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton