Homepage  / Galerie foto

Sore, despre cum i-a schimbat viaţa serialul “Pariu cu viaţa”

Sore, despre cum i-a schimbat viaţa serialul “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

Cu câteva zile înainte de finalul telenovelei "O nouă viaţă", care va fi difuzat la Acasă, joia aceasta, 17 aprilie, de la ora 20.30, Sore şi-a amintit cum a început totul şi cum i s-a schimbat viaţa de la primul sezon "Pariu cu viaţa" şi până în prezent.

„Aveam 21 de ani, terminam facultatea de Regie de Film şi îmi doream să plec la master în America. Teoretic, avem toate lucrurile aşezate în mintea mea, îmi imaginam deja cum voi fi peste 10 ani, cu familia lângă mine, regizând filme şi reclame. Dintr-o pură întâmplare, am ajuns să dau un casting pentru un proiect nou, despre care ştiam că se învârte în jurul muzicii”, a povestit Sore pe blogul personal.

Artista a spus că nu s-a gândit nicio clipă că, peste trei ani, va ajunge „o persoană pe care tinerii din România o privesc cu drag”.

„Nu mi-a trecut prin minte că voi face parte din cel mai mare fenomen muzical şi tv din ultimii 15 ani (în ţara noastră) şi nu mi-am imaginat că voi scrie o postare pe blogul personal despre cât de mult m-am schimbat de atunci”, a scris Sore, care a mai mărturisit că trăieşte „o realitate geloasă pe visele ce urmau să apară”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton