Homepage  / Vedete româneşti

Sore, detalii despre modul în care își crește fiica. „Nu sunt genul de mamă care cocoloșește”

Sore, detalii despre modul în care își crește fiica. „Nu sunt genul de mamă care cocoloșește”
8

de Roxana Mirea,

Viața lui Sore s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Artista este foarte mulțumită de modul în care a reușit să o crească și să o educe pe Erin, în vârstă de 6 ani și jumătate. La început, Sore a fost speriată că nu va fi o mamă bună, însă frica ei a dispărut și a realizat că a crescut un copil vesel, bun și empatic.

Sore, despre cum își crește fiica

La vârsta de 25 de ani, Sore a decis că vrea să devină mamă, iar la început i-a fost teamă că nu va reuși să o crească așa cum trebuie pe fiica ei. Ei bine, temerile vedetei au dispărut acum, realizînd că Erin este un copil vesel, bun și empatic. Pe de altă parte, Sore spune că nu este o mamă care își răsfață prea mult fiica.

Când ne jucăm diverse jocuri o las să și piardă. Bineînțeles că se oftică, dar eu îi spun că nu mă mai joc cu ea dacă e ofticoasă, exact cum i-ar zice un copil, și atunci își revine. Îmi promite că o să învețe să piardă, doar să ne mai jucăm. Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este. Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta”, a declarat Sore într-un interviu pentru ego.ro.

Sore-despre-cum-isi-creste-fiica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Din ce cauză se mai ceartă Sore și fiica ei

Sore este mândră de modul în care a reușit să o crească și să o educe pe fiica ei.

Nu știu ce am făcut și cum am făcut, dar până la vârsta asta nu a manifestat nicio răutate. Ei îi plac toți oamenii, toți copiii, le dă șanse chiar dacă ei o fac să plângă. Cumva mă regăsesc că și eu sunt așa, dar viața o să o învețe și pe ea că trebuie să-și cearnă oamenii pe care îi lasă în jurul ei”, a mai povestit artista.

Desigur, Sore și fiica ei se mai și ceartă, dar discuțile în contradictoriu au adesea ca subiect moda.

„Este foarte pretențioasă la haine. De exemplu, la petrecerea de încheiere a anului școlar ni s-a comunicat să îi aducem o rochiță. Am întrebat-o ce rochiță ar vrea să poarte și mi-a zis că oricare, dar să nu fie albă. Degeaba am încercat să o conving că albul este superb vara, nu a fost chip. Mi-a zis că își dorește una să se vadă, de culoare roz sau bleu. A vrut ceva să se vadă pentru că urcau toți colegii pe scenă. M-am adaptat”, a mai declarat Sore.

Sore-despre-cum-isi-creste-fiica-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton