Homepage  / Știri

Sore Mihalache şi Rapha Tudor s-au despărţit

Sore Mihalache şi Rapha Tudor s-au despărţit

de Redactia Tvmania

Vedetele serialului „Pariu cu viaţa” Sore Mihalache şi Rapha Tudor au luat exemplul de la Andreea Marin şi Ştefan Bănică şi şi-au anunţat despărţirea pe Facebook. Începută în urmă cu doar câteva luni, relaţia de iubire dintre Sore şi Rapha a început chiar pe platourile de filmare ale serialului de la Pro TV.

„Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru toate gândurile voastre! Din păcate, povestea noastră de iubire s-a încheiat de comun acord, am rămas prieteni foarte buni în continuare, pentru că asta ne-a legat în primul rând. Ne veţi vedea împreună la concerte şi în serial pentru că e plăcerea noastră să vă vedem zâmbind. Vă pup pe toţi… Şi vă mulţumesc pentru susţinere”, a scris Sore pe contul ei de socializare.

Deşi şi-au asigurat fanii că despărţirea nu le va pune prietenia în pericol, aceştia au fost foarte dezamăgiţi.

„Am citit mesajele voastre şi comentariile şi vreau să vă mulţumesc tuturor că ne susţineţi în continuare în ciuda deciziei noastre de a ne separa. Dacă nu mai suntem împreună nu înseamnă că ne-am certat sau că ne purtăm pică unul celuilalt. Vă promitem că faţă de voi nu s-a schimbat nimic şi în continuare avem nevoie de voi!”, a scris şi Rapha pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton