Homepage  / Televiziune

Sore şi Pepe prezintă „Te cunosc de undeva” 2022, ediția specială de Crăciun. „Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize”

Sore şi Pepe prezintă „Te cunosc de undeva” 2022, ediția specială de Crăciun. „Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize”
4

de Andra Stana,

Sore și Pepe sunt prezentatorii ediției speciale de Crăciun „Te cunosc de undeva!” 2022. Artista a făcut primele declarații despre propunerea primită din partea celor de la Antena 1. De ce a lipsit din emisiune Alina Pușcaș.

Sore și Pepe prezintă „Te cunosc de undeva!”, ediția specială de Crăciun – 24 decembrie 2022

Schimbare importantă în emisiunea de la Antena 1, pe final de an. Alina Pușcaș nu prezintă „Te cunosc de undeva!”, ediția specială de Crăciun, alături de Pepe, ci Sore. Prezentatoarea a avut probleme de sănătate în ultima vreme și a fost internată în spital, cel mai probabil acesta fiind motivul pentru care ea a fost înlocuită în emisiunea de la Antena 1, scrie libertatea.ro. Ca și până acum, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob rămân la masa juriului și sunt pregătiți să noteze momentele concurenților.

După un sezon încărcat de emoţie, încheiat săptămâna trecută cu desemnarea marilor câştigători – WRS şi Emilian, transforming show-ul de la Antena 1 revine sâmbătă aceasta, în Ajun de Crăciun, cu o ediţie specială – un regal al transformărilor spectaculoase, dedicat sărbătorilor de iarnă. Ediţia de sărbătoare va avea parte şi de un cuplu special de prezentatori – Sore şi Pepe.

Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize. După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore.

Sore si Pepe_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Michael Bublé & Blake Shelton – Home, Russel – Santa Claus is Back in Town, Dolly Parton & Kenny Rogers – Christmas Without You, Kylie Minogue & Rod Stewart – Santa Baby & Let It Snow, dar şi colinde tradiţionale româneşti vor fi aduse pe scena transforming show-ului de la Antena 1 în seara de Ajun, de la ora 20.00.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton