Homepage  / Vedete româneşti

Sorin Bontea, detalii inedite despre soția lui și cei doi copii ai lor. Cine gătește acasă și cu ce se ocupă Iulian și Miruna

Sorin Bontea, detalii inedite despre soția lui și cei doi copii ai lor. Cine gătește acasă și cu ce se ocupă Iulian și Miruna
7

de Roxana Mirea,

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost invitați în podcastul lui Horia Brenciu, unde toți patru au sărbătorit faptul că au împlinit 10 ani de când se cunosc. Pe de altă partă, Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre soția lui și cei doi copii ai lor: Iulian și Miruna.

Sorin Bontea a spus că soția lui gătește acasă

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, jurații de la „Chefi la cuțite”, au fost invitați în podcastul „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu. Cei patru au sărbătorit faptul că se cunosc de 10 ani, iar întâlnirea lor a fost plină de râsete și voie bună, dar și de povești și mărturisiri interesante.

Sorin Bontea este destul de discret când vine vorba de familia lui, însă, de data asta, el a vorbit și despre soția sa. După ce Horia Brenciu a spus că, în ziua de azi, nu se mai face slow cooking (mâncare care se gătește lent), Sorin Bontea a spus că soția lui este cea care gătește acasă.

Păi nu (n.r. nu se mai face slow cooking), că durează prea mult. Acasă cine mai gătește? La țară, doar. Să știi că la mine acasă se face, că nevastă-mea mănâncă mâncare gătită. Ei îi place mâncarea gătită. Mai face o pastă, mai face o pizza, dar ea este cu mâncarea gătită. Așa că se mai gătește încă”, a spus Sorin Bontea.

Sorin Bontea, declarații despre copiii lui

În continuare, Sorin Bontea a vorbit și despre cei doi copii ai lui, Iulian și Miruna.

„Iulian s-a lăsat de carting. Acum concurează la… nu, box. A făcut și box, dar nu mult. Concurează la anduranță, anduranță pe circuit. Cât rezistă mașina, mă rog… În ultimul concurs, în ultima cursă, s-a spart radiatorul. A câștigat Campionatul Național la Cupa Logan, anul trecut”, a spus juratul de la „Chefi la cuțite”.

Sorin-Bontea-despre-fiul-si-fiica-lui-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Miruna mai respectă treaba asta cu gătitul?”, a întrebat Horia Brenciu, iar Sorin Bontea a spus că fiica lui este la facultate acum și studiază Design Interior.

N-are nicio treabă. Ea gătește, dar gătește acasă. Gătește așa pentru ea, mai face paste, mai face una, alta, mai face o prăjiturică, dar așa nu, n-are treabă. (…) Să facă ce-i place. Acum merge la facultate, la design interior”, a declarat Chef Sorin Bontea.

Sorin-Bontea-despre-fiul-si-fiica-lui-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton