Homepage  / Vedete străine

Soția jucătorului de tenis Rafael Nadal este însărcinată cu primul lor copil! Imaginile surprinse de paparazzi

Soția jucătorului de tenis Rafael Nadal este însărcinată cu primul lor copil! Imaginile surprinse de paparazzi
7

de Roxana Mirea,

Mery Perello, soția jucătorului de tenis Rafael Nadal, este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi sunt împreună de 17 ani și s-au căsătorit în octombrie 2019, la o fortăreață deținută de britanici în Majorca.

Mery Perello, soția jucătorului de tenis Rafael Nadal, este însărcinată

Soția tenismenului Rafael Nadal, Mery Perello, ar fi însărcinată cu primul lor copil, potrivit revistei spaniole Hola!. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 17 ani de zile.

Mery Perello, în vârstă de 33 de ani, a afișat ceea ce părea a fi o burtică de graviduță sub costumul de baie la bordul iahtului pe care ea și Rafael Nadal se bucură de o vacanță, scrie Daily Mail.

S-a speculat intens că iubita din copilărie a lui Rafael este însărcinată după ce a început să poarte haine mai largi. Deocamdată nu a existat niciun comentariu din partea tenismenului sau a soției sale, care au avut o relație de 14 ani înainte de a se căsători în octombrie 2019, la o fortăreață deținută de britanici în Majorca.

French Open – Celebrities In The Stands – Day 13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În prezent, ei se relaxează în largul insulei Majorca împreună cu un grup de prieteni la bordul „Marelui Alb”, catamaranul lung de aproape douăzeci și patru de metri, în valoare de 4,2 milioane de dolari pe care Rafael l-a construit la comandă în urmă cu doi ani.

Rafael Nadal își dorește copii

Rafael a declarat pentru Hola! în martie 2018: „Evident că intenționez și vreau să formez o familie. Iubesc copiii și aș vrea ca ei să facă ceea ce își doresc în viață‘. Mery a renunțat la o slujbă în asigurări pentru a deveni director de proiect pentru Fundația Rafael Nadal, organizația caritabilă pe care el a înființat-o în urmă cu mai bine de zece ani. Mery Perello este cunoscută ca fiind o persoană incredibil de discretă.

Unchiul și fostul antrenor al lui Rafael, Toni Nadal, a declarat săptămâna trecută că este încrezător că jucătorul de 36 de ani va juca la Wimbledon la sfârșitul acestei luni, în ciuda problemelor sale de accidentare. Acesta a urmat un tratament pentru sindromul Muller-Weiss, o leziune cronică la piciorul stâng cu care a fost diagnosticat în 2005.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton