În ediția de luni, 28 martie, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor afla cum gătește o soție de bucătar, ce comentarii a făcut chef Dumitrescu atunci când a gustat din preparatul soției sale, fără să știe că aceasta l-a gătit, dar și ce verdict au dat jurații: dacă soția chef-ului a primit votul de încredere, luni la „Chefi la cuțite”.
Cristina Dumitrescu a povestit în repetate rânduri că acasă Florin gătește foarte rar și că atunci când o face lasă în urma sa o mulțime de vase care trebuie spălate. Asta pentru că este obișnuit, ca orice chef, cu bucătăria spațioasă de la restaurant. Responsabilă de prepararea mâncărurilor pentru cele două fetițe ale lor este tot Cristina, care povestește că de când au copii sunt mult mai atenți la mâncarea pe care o gătesc acasă, astfel că au început să prepare tot mai des supe de legume și piureuri.
„Nu mă pot ocupa eu în totalitate de alimentația fetelor, astfel că acasă gătesc Cristina și soacra mea, de regulă”, spune chef Dumitrescu, „dar mai intru și eu în bucătărie. Trebuie însă să fiu foarte atent să nu scap prea multe condimente sau să îmi las imaginația să lucreze, pentru că alimentația lor trebuie încă să fie cât mai simplă.”
Chef Dumitrescu a și inventat un desert pentru soția sa, pentru a o cuceri, desert care îi poartă numele. Pomme du Sima este un delicious desert cu foietaj, măr, caramel sărat și frișcă, despre care Cristina a povestit că este o combinație între ingredientele ei preferate și cea mai dragă sărbătoare, Crăciunul.