Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril, după ce el și Andreea Bălan s-au sărutat la America Express 2023. „Mă deranjează când…”

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril, după ce el și Andreea Bălan s-au sărutat la America Express 2023. „Mă deranjează când...”
17

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat aseară, 27 februarie 2023, la America Express. Concurenții show-ului de la Antena 1 au fost puși să facă schimb de parteneri și să se „căsătorească” în Columbia. Îmbrăcați în mire și mireasă, Andreea Bălan și Jean Gavril au fost singurii care au respectat proba sărutului până la capăt. Iată cum a reacționat Bianca, soția lui Jean, după ce acesta a pupat-o pe Andreea.

Soția lui Jean, după ce el a sărutat-o pe Andreea Bălan la America Express 2023

În ediția de aseară a emisiunii America Express 2023, concurenții au fost puși să se căsătorească. După schimbul de echipe, Andreea Bălan și Jean Gavril au devenit parteneri, fiind nevoiți să se „căsătorească” în Columbia. Înainte de a fi difuzat episodul, au fost publicate imaginile în care Jean și Andreea, îmbrăcați în mire și mireasă, se sărută. Mai mulți internauți au fost scandalizați de gestul cântărețului, însă Bianca, soția lui Jean, le-a spus tuturor că nu au de ce să își facă griji.

Am avut timp să intru prin comentarii la poza de la nunta închipuită din America Express a lui Jean și a Andreei. Și sunt foarte amuzată și totodată surprinsă că lumea este realmente îngrijorată dacă sunt ok, dacă duc o căsnicie fericită. Ba unii chiar îmi iau apărarea, fapt pentru care le mulțumesc, însă nu este nevoie. Eu știu foarte bine ce am acasă. Și să nu uitați că este un show tv. Dar da, foarte amuzant, sunt ferm convinsă că o să mă distrez copios diseară, penrtu că va fi funny (amuzant)”, a povestit Bianca pe Instagram.

sotia-lui-jean-dupa-ce-el-a-sarutat-o-pe-andreea-balan-la-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„M-au deranjat alte chestii care au urmat”

Apoi, soția lui Jean Gavril a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde a fost întrebată dacă este geloasă. „Am avut o perioadă când eram geloasă și nu neapărat din nimic, dar asta se întâmpla acum 8 ani, 10 ani”, a mărturisit Bianca.

Bianca a mai spus că nu a fost geloasă că Jean a pupat-o pe Andreea.

Nu, nu am fost geloasă. Știam ce s-a întâmplat. Mi-a povestit Jean când s-a întors. Da, e un sentoment ciudat, dar nu e același sentiment cu cel de gelozie. Sunt amuzată și mi se pare ciudat să îl văd că e mire lângă altă femeie, dar sunt sigură că ne vom distra la episodul de astăzi”, a mai spus soția lui Jean Gavril.

sotia-lui-jean-dupa-ce-el-a-sarutat-o-pe-andreea-balan-la-america-express-2023-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

După ce a fost difuzat momentul sărutului, Bianca a revenit cu o reacție la cald, în mediul online.

Pentru asta v-ați isterizat mă toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui. Mă deranjează când Jean este mult prea drăguț sau vrea să fie mult prea funny, când nu este cazul. Face asta și în viața reală. Câteodată vorbește gura fără el”, a precizat partenera cântărețului pe InstaStory.

Da, m-am despărțit odată de Jean, când chiar aveam motive, nu ca acum. În facultate. De două ori, când chiar aveam motive, nu ca acest moment de la televizor”, a mai dezvăluit Bianca.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton