Homepage  / Vedete româneşti

Soția lui NOSFE, gest emoționant la 8 luni de la moartea regretatului artist. Ce a făcut în memoria lui

Soția lui NOSFE, gest emoționant la 8 luni de la moartea regretatului artist. Ce a făcut în memoria lui
9

de Andra Stana,

NOSFE, pe numele lui adevărat Darius Vlad Crețan, a încetat din viață pe 16 noiembrie 2022, la doar 37 de ani. Artistul, care s-a stins după un infarct miocardic, a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță care-i simte lipsa constant. Recent, soția fostului concurent de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit ce a făcut pentru a-i păstra vie amintirea.

Mădălina Crețan și-a făcut un nou tatuaj, în memoria lui NOSFE

Mădălina Crețan încă suferă după dispariția fulgerătoare a lui NOSFE. Soția regretatului artist își crește acum singură fiica, pe Iris, care întreabă mereu ce s-a întâmplat cu tatăl ei, scrie protv.ro.

„Copilul întreabă de Nosfe, da, de multe ori îmi zice ‘unde e tati?’. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu, mergem la terapie împreună. Și este bine. Doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, mărturisea Mădălina Crețan în urmă cu mai mult timp.

Soția lui NOSFE, gest emoționant la 8 luni de la moartea regretatului artist. Ce a făcut în memoria luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De curând, partenera lui Nosfe și-a făcut un nou tatuaj, un desen cu o semnificație deosebită. Pe umăr, Mădălina Crețan să își facă un desen realizat de fiica sa – patru inimi colorate, câte una pentru fiecare persoană importantă din viața sa.

„Un tatuaj! Sau încă un tatuaj! Sau matching tattoos ca să sune cool. Toate astea pentru cei care judecă ușor. Pentru noi și pentru oamenii care înțeleg, sunt 4 inimi desenate de Iris pentru tati. Câte una pentru cele mai importante persoane din viața ei: ea (pentru că am avut mereu grijă să o învățam cât de importantă e ea pentru ea), mami, tati și maia (adică mamaia ei, care de când existăm toți 3 în viața ei a devenit mamă pentru 3 copii). Și da, ne-am chinuit mult timp să găsim un tatuaj pe care să-l purtăm amândoi cu mândrie si iubire”, a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

Mădălina Crețan, despre moartea lui NOSFE

Mădălina Crețan a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre moartea soțului ei, NOSFE. Lady Nosfe spune că ea crede artistul și-a intuit sfârșitul, mai ales după ceea ce a găsit în telefonul lui.

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Poate, dacă el ar fi fost aici și le-aș fi ascultat, nici nu aș fi observat acele verbe folosite la timpul trecut. Dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat. (…) La începutul relației noastre, el mi-a spus, la un moment dat, că el simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva pe la 45 – 50 de ani și am ignorat complet acea discuție de atunci pentru că am zis că e un pic nebun și cine știe ce a visat aseară și a scos această bazaconie pe gură.

„Am găsit în telefonul lui… el scria și o carte”

De atunci, n-am mai vorbit niciodată de acest lucru. Nu știu dacă el a mai simțit în continuare asta sau nu a mai simțit-o. A apărut Iris în viața noastră. Dacă a mai simțit acest lucru, probabil a ales să ignore.

Acum ceva timp, după ce s-a întâmplat, am găsit în telefonul lui… el scria și o carte. Știam, doar că nu citeam în timp real ce scria. Cartea ar fi trebuit să se numească Rapasutra. A căzut cumva pe umerii mei și această responsabilitate. Este o carte pe care el voia să o compună numai din versurile lui. Pentru că, așa cum a spus el în scris, „dacă îți dorești să îmi cunoști biografia, va trebui să îmi citești fiecare vers în parte pentru că în acele versuri este povestea vieții mele”.

În unul din textele din telefonul lui, am găsit iar scris „eu le spun tuturor că o să mor până în 45. În fine… Un nebun”. Uite, eu cred că voi muri bătrână. (…) E adevărat că n-am mai vorbit niciodată cu el despre acest lucru, în afara discuției de atunci și nu mi-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să i se încheie viața”, a povestit Mădălina Crețan, soția lui NOSFE.

Cine l-a omorât pe NOSFE

În continuare, Mădălina Crețan a declarat că nu l-a omorât nimeni pe NOSFE, în contextul în care, la început, s-a scris că industria muzicală este cea care i-a adus sfârșitul artistului.

„Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe, dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun „ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta”. Așa a fost să fie. Nu pot să acuz și să spun că industria este de vină. Da, a contat poate la nivel psihic. I-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că a tras cineva cu pistolul îndreptat spre el”, a mai povestit Lady Nosfe.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton