Homepage  / Vedete româneşti

Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la o lună de la moartea artistului. Ce a spus Mădălina Crețan despre iubirea lor

Soția lui Nosfe, mesaj plin de durere la o lună de la moartea artistului. Ce a spus Mădălina Crețan despre iubirea lor
7

de Roxana Mirea,

Mădălina Crețan, pe care telespectatorii o pot vedea la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, a publicat un mesaj profund și extrem de emoționant despre iubirea pe care i-o poartă soțului ei, regretatul Nosfe. Acesta a murit pe 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani, iar Mădălina suferă că a rămas fără sufletul ei pereche.

Mădălina Crețan, mesaj plin de iubire pentru regretatul Nosfe

NOSFE a murit pe 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani, însă fanii lui s-au mai putut bucura de apariția lui pe micile ecrane la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, până la ieșirea acestuia din concurs. Mădălina Crețan se află încă în competiție, în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Mădălina Crețan suferă enorm că și-a pierdut sufletul pereche, iar fetița ei a rămas fără tată. În urmă cu doar o zi, aceasta a publicat o imagine emoționantă cu Nosfe, în dreptul căreia a scris un mesaj plin de emoție și durere.

Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

madalina-cretan-mesaj-plin-de-iubire-pentru-regretatul-nosfeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Poza asta reprezintă întregul meu suflet”

Mădălina Crețan și-a făcut un alt cont de Instagram, după ce primul i-a fost șetrs. Concurenta de la „Chefi la cuțite” a mărutirisit că îi lipsește interacțiunea din online cu alți oameni.

Așa cum bine știți contul meu a fost raportat de niște suflete pierdute în Universul ăsta mare și din păcate nu știu dacă îl voi putea recupera. Am ales să fac acest cont pentru că îmi lipsește interacțiunea cu voi și pentru că îmi doresc să împărtășesc cu voi din sufletul meu așa cum am făcut mereu.

Poza asta reprezintă întregul meu suflet! Vă iubesc și vă mulțumesc infinit pentru tot suportul pe care l-am primit de la voi și vă mulțumesc nespus pentru felul în care ați ales să îl păstrați pe Unchiu @nosfezilla aici, cu noi! Vă pupă Tzigă, for ever Soție de Artist!”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton