Homepage  / Vedete / Vedete străine

Soția lui Pablo Lyle vinde dulciuri pentru a-l întreține pe actor și pe copiii săi

Soția lui Pablo Lyle vinde dulciuri pentru a-l întreține pe actor și pe copiii săi

de Redactia Tvmania

Familia lui Pablo Lyle și actorul se confruntă cu o criză economică severă, motiv pentru care soția lui este nevoită să  vândă dulciuri pentru a supraviețui.

 

Nu este un secret faptul că Pablo Lyle și familia sa se confruntă cu o criză economică severă din cauză că, de aproape doi ani de când a început procesul judiciar în care actorul este implicat, acesta nu a mai putut lucra. 

Un judecător din Statele Unite a respins cererea actorului de a călători în Mexic pentru a munci, întrucât trebuie să-și ispășească arestul la domiciliu. Pablo are doi copii mici în urma căsătoriei sale cu Ana Araujo.

 Pentru că procesul protagonistului din „Blestemul meu iubit” va începe abia pe 15 martie 2021 la Miami, familia sa continuă să caute bani pentru a putea acoperi cheltuielile economice.

 

Jurnalistul Alex Kaffie a dezvăluit în emisiunea matinală „Aqui contigo”  că soția artistului a început o afacere cu dulciuri în Mazatlán, Sinaloa, pentru a genera venituri.

 

„Soția lui Pablo Lyle s-a stabilit în Mexic de mult timp, mai exact în Mazatlán, iar situația ei este atât de fragilă, încât de ceva timp vinde printre prieteni biscuiți, gogoși, toate acestea fiind produse chiar de ea”, a spus Kaffie, citat de TVyNovelas.

 

Pe 31 martie 2019, Pablo Lyle a lovit un cubanez de 63 de ani într-o altercație care a avut loc pe o stradă din Miami. Bărbatul a murit ore mai târziu. Lyle este acuzat de omor involuntar.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton