Homepage  / Vedete străine

Soția lui Paul Rudd i-ar fi acordat altui actor titlul de„cel mai sexy bărbat în viață”. „Ar fi votat pentru…”

Soția lui Paul Rudd i-ar fi acordat altui actor titlul de„cel mai sexy bărbat în viață”. „Ar fi votat pentru...”

de Roxana Mirea,

În fiecare an, revista People acordă titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”. În 2021, distincția a mers la Paul Rudd. Totuși, soția sa, Julie Yaeger, ar fi acordat altcuiva acest titlu. Ba chiar, actorul a mărturisit că soția lui a fost șocată în momentul în care a aflat, după care a fost de acord cu alegerea editorilor revistei.

Pe cine ar fi votat soția lui Paul Rudd drep „cel mai sexy bărbat în viață”

Revista People l-a desemnat pe Paul Rudd drep „cel mai sexy bărbat în viață”, în anul 2021. Starul „Ghostbusters: Afterlife” și-a făcut apariția la premiera din New York City a noului său film și a vorbit cu cei de la Extra despre titlul acordat de People, potrivit filmnow.ro.

Nu”, a spus Paul Rudd atunci când a fost întrebat dacă soția lui ar fi votat pentru el. „Ar fi votat sigur pentru Keanu Reeves… Adică, e Keanu, și eu aș l-aș fi ales pe el”.

Paul Rudd: „A fost șocată”

La un moment dat, Paul Rudd a povestit care a fost reacția soției lui, Julie Yaeger, când a aflat că revista People l-a desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”.

 „A fost șocată. Dar, știi, a fost foarte simpatică. După uimire și râsete, a spus: ‘Oh, dar au dreptate’. A fost foarte dulce. Probabil că nu spunea adevărul, dar ce-ar fi putut să zică altceva?”, a spus actorul.

Julie Yaeger și Paul Rudd sunt împreună de mai bine de 25 de ani și căsătoriți de 17 ani. Cei doi au fost mereu discreți când a venit vorba de viața lor privată.

Ea a fost prima persoană pe care am întâlnit-o la New York. Am început să vorbim și m-a surprins maturitatea ei  – trecuse printr-o tragedie, la fel și eu, iar prima impresie cu care am rămas a fost: ‘Wow, aceasta este o femeie, nu o fată’. Am fost foarte impresionat de ea și de cum a reușit să depășească obstacolele din viața ei. Avea o perspectivă asupra lumii, și încă o are, pe care cei mai mulți oameni nu o au la o vârstă atât de fragedă”, declara Paul în 2018 pentru Marie Clare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton