Homepage  / Vedete româneşti

Soții Fodor sunt gata de vacanță, după ce Irina s-a întors de la America Express 2024. Răzvan a spus unde vor călători

Soții Fodor sunt gata de vacanță, după ce Irina s-a întors de la America Express 2024. Răzvan a spus unde vor călători
7

de Roxana Mirea,

Filmările pentru America Express 2024, show difuzat de Antena 1, au luat sfârșit, iar Irina Fodor s-a întors pe meleaguri românești. Prezentatoarea TV a avut parte de o primire călduroasă din partea soțului ei, Răzvan Fodor. Acum că s-au reunit, soții Fodor sunt gata de vacanță.  

Răzvan și Irina Fodor sunt gata de vacanță 

Filmările pentru America Express 2024 s-au încheiat, iar Irina Fodor s-a întors în țară, alături de concurenți și întreaga echipă. Ea a avut parte de o primire călduroasă din partea soțului ei, Răzvan Fodor.  

Deja am experiență. Suntem în al treilea an în care tot avem câte două luni, trei luni distanță între noi. E greu! Primii ani m-am văitat mai tare. Acum nu e ca și cum… doar că nu m-am văitat, nu am mai fost atât de vizibil supărat. Înainte mă văitam și pe Instagram, mă văitam la prieteni, pe unde apucam mă văitam, că na, îmi lipsește și îmi e greu. Deja m-am obișnuit, dar tot aiurea e”, a explicat Răzvan Fodor, potrivit spynews.ro. 

Acum că s-au reunit, soții Fodor sunt gata de vacanță. Actorul, soția lui și fiica lor vor merge la mare în România, după care vor pleca într-o vacanță frumoasă în Croația. 

razvan-fodor-si-diana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

E pe repede înainte și treaba asta cu vacanța, pentru că am pierdut foarte mult timp. În două zile facem o mică vacanță în România, la noi la mare cu o gașcă de prieteni, o chestie organizată încă de anul trecut, după care venim acasă și mergem împreună toți trei la Depeche Mode și a doua zi plecăm spre Croația”, a mai adăugat acesta. 

 „Pentru fată e prima dată și merge pe o barcă numai cu adulți. Adică, nu există niciun copil. Sper să nu se plictisească, că ea nu prea se plictisește, că ei îi place să stea în gura adulților, să asculte toate tâmpeniile”, a spus actorul. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton