Homepage  / Vedete / Vedete străine

Soții Obama pregătesc un nou proiect pentru Netflix! Ce trebuie să știi despre „Blackout”

Soții Obama pregătesc un nou proiect pentru Netflix! Ce trebuie să știi despre „Blackout”

de Redactia Tvmania

După ce au semnat un contrat cu Netflix în 2018, fostul cuplu prezidențial american, Barack și Michelle Obama, va produce un serial de ficțiune, intitulat „Blackout”, prin intermediul companiei lor, Higher Ground, anunță The Hollywood Reporter.

„Blackout” este noul proiect anunțat de cuplul Barack și Michelle Obama, în urma contractului pe care îl au aceștia cu gigantul de streaming Netflix. Este vorba despre un serial de ficțiune care va fi produs de compania lor Higher Ground, în colaborare cu Temple Hill. Deocamdată nu a fost anunțată nicio dată de lansare.

6 povești de dragoste

Conform informațiilor obținute de Variety, „Blackout” va fi o serie antologică, împărțită în șase episoade, scrise de scenariști diferiți. Fiecare episod va avea în centru câte o poveste de dragoste între adolescenți afro-americani, petrecute în timpul unei pene de curent, într-o noapte de vară din New York. Conform The Hollywood Reporter, s-ar face pregătiri și pentru un film și este posibil ca unele dintre poveștile din serial să apară și în lungmetraj.

Soții Obama, o colaborare fructuoasă

Barack și Michelle Obama și-au onorat deja contractul semnat cu Netflix, cu mai multe producții care-au avut premiera pe platformă. Printre producțiile semnate de cei doi producători se numără: „American Factory”, care-a obținut premiul Oscar pentru cel mai bun film documentar în 2020, „Becoming” sau „Crip Camp”. Tot cuplul Obama a produs și „We The People”, un program de educație civică pentru copii, iar Michelle Obama a lansat în luna martie a acestui an o nouă serie pentru copii Waffles + Mochi. 

În afară de „We The People”, care nu are subtitrare în limba română, toate celelalte producții sunt disponibile și pe Netflix România, cu subtitrare în limba română.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton