Homepage  / Știri

Spartak Moscova, exclusă din Europa League! 

Spartak Moscova, exclusă din Europa League! 

de Redactia Tvmania

Spartak Moscova din Rusia și-ar putea încheia mai devreme parcursul european în acest sezon din cauza bombardamentelor pe care Vladimir Putin le-a ordonat în Ucraina.

UEFA ar fi decis excluderea clubului Spartak Moscova din Liga Europa, după ce Rusia a invadat Ucraina, informează The Sun, citând publicația germană Bild. Echipa rusească ar fi trebuit să joace cu nemții de la RB Leipzig, în optimile Europa League, scrie gsp.ro.

După ce, vineri, a obligat toate reprezentantele Rusiei să joace meciurile de acasă pe teren neutru, UEFA e pregătită să ia o altă măsură. De data aceasta, va exclude o echipă dintr-una din competițiile sale.

Dacă cei de la Spartak Moscova vor fi excluși din Europa League, atunci RB Leipzig ar urma să se califice direct în sferturile de finală ale competiției.

„Continuăm să fim în contact strâns cu asociațiile și avem încredere deplină în UEFA și în decizia lor. Presupunem că meciurile vor fi anulate”, a declarat, Oliver Mintzlaff, director executiv la echipei RB Leipzig.

Spartak Moscova este în acest moment singura echipă din Rusia care mai este angrenată într-o competiție europenană. În mod normal, Spartak Moscova ar fi trebui să joace cu Leipzig în optimi pe data de 10 martie.

Returul optimilor de finală din Europa League este programat să se dispute pe data de 17 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton