Homepage  / Vedete româneşti

Speak, adevărul despre despărțirea de Adelina Pestrițu. Ce s-a întâmplat între ei

Speak, adevărul despre despărțirea de Adelina Pestrițu. Ce s-a întâmplat între ei
10

de Roxana Mirea,

Speak a vorbit despre despărțirea de Adelina Pestrițu. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani, dar s-au despărțit brusc în anul 2016. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a dezvăluit care a fost adevăratul motiv al despărțirii, Speak a oferit recent câteva detalii din acea perioadă.

Speak, despre despărțirea de Adelina Pestrițu

Speak trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefania. Cei doi s-au logodit la „Asia Express”, iar chimia dintre ei nu poate fi negată de nimeni. În trecut, artistul a avut o relație cu Adelina Pestrițu, care s-a încheiat brust în 2016. Chiar dacă este un om discret, Speak a oferit recet câteva detalii în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu” despre despărțirea de Adelina Pestrițu,  dar și despre lecția pe care a învățat-o după destrămarea relației.

Am avut o perioadă în care am încercat să schimb un om. Mi-am dat seama că nu poți. Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut. Cum te raportezi la oameni, cum te raportezi la viață, principiul fundamental de interacțiune, n-ai cum să le schimbi. Nu poți”, a mărturisit Speak despre relația lui cu Adelina Pestrițu, potrivit viva.ro.

O singură dată am încercat să fiu altcineva. La început, când eram cu fata asta, în interviuri vorbeam fără accent, pentru că eu văzusem la televizor că nimeni nu vorbea cu accent”, a mai spus Speak.

speak-si-stefania-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

Chiar dacă nu i-a pronunțat numele, Speak a dat de înțeles că Adelina Pestrițu a încercat să îl schimbe.

Deși nu s-a terminat cum trebuie între noi, mie mi-a adus cel mai mare plus din ultima perioadă pe parte de inteligență emoțională. Acum știu exact că nu ai cum să schimbi un om, că dragoste cu forța nu se poate, că nimeni nu-i perfect și multe alte chestii. Judec altfel lucrurile. M-a ajutat foarte mult, mult de tot. Căzăturile astea sunt bune pentru artiști, pentru că ai nevoie de niște trăiri. Căderile, eșecurile, sunt cheia succesului”, a mai spus artistul.

Cei doi s-au despărțit înainte de ziua lui de naștere, iar artistului i-a fost și mai greu să treacă peste despărțire din moment ce se îndepărtase de prietenii lui pentru Adelina.

Am împlinit 30 de ani singur, acasă. Nu m-a căutat nimeni pentru că am renunțat la viața mea de dinainte, mi-am trăit viața prin prisma relației. Și, când s-a terminat, am rămas singur”, a mai declarat artistul.

Pe moment, a fost ceva îngrozitor dar, după ce am început să-mi revin, mi-am dat seama că era bine. Ceea ce trăiesc acum… Doamne-ajută! Sunt două lumi diferite. Atât de marcat am fost. Se poate și așa? Păi cum?”, a povestit Speak.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton