Homepage  / Vedete româneşti

Speak și Ștefania, la premiera mondială Stranger Things 4, din New York. Primele imagini de la eveniment

Speak și Ștefania, la premiera mondială Stranger Things 4, din New York. Primele imagini de la eveniment
16

de Roxana Mirea,

Speak și Ștefania au fost prezenți la premiera mondială STRANGER THINGS 4, la Netflix Studios din Brooklyn, New York. Evenimentul a avut lo sâmbătă, 14 mai. Seara a fost încheiată cu o petrecere, la care au participat actorii din distribuție, realizatorii și invitații.

Speak și Ștefania, la premiera mondială Stranger Things 4

Speak și Ștefania Cristina au fost invitați la premiera mondială a sezonul patru din serialul „Stranger Things”. Evenimentul a avut sâmbătă, 14 mai 2022 și a fost găzduit de Netflix, la Netflix Studios din Brooklyn, New York.

Proiecția a început cu declarațiile lui Ted Sarandos și ale Belei Bajaria de la Netflix, urmați de Shawn Levy și Matt & Ross Duffer. Seara a fost încheiată cu o petrecere la care au luat parte distribuția, realizatorii și invitații, sărbătorind astfel premiera serialului la Netflix Studios Brooklyn.

O experiență foarte tare la premiera sezonului 4 @strangerthingstv ! Vă mulțumim @netflixro pentru invitație! A fost extraodinar! Am văzut și primul episod, ce să mai… Voi veți putea vedea primul episod de pe 27 Mai!!! E tare! Nici nu știu dacă am voie să zic ceva…bine…Ah, iar @cristinaa.stefaniaa … fură ochii tuturor! Nu zic asta că-i a mea… dar întoarce priviri șoricuța! Vă pupăm! Mulțumim @netflixro încă o dată!”, a scris Speak pe Instagram.  

„A fossstt WOW la evenimentul de lansare a sezonului 4 Stranger Things! Am văzut primul episod și atât vă spun: ESTE WOWWWW!!! Pe 27 MAI apare pe Netflix și veți putea vedea și voi sezonul 4.

Multumim @netflixro pentru invitatie, a fost superb! @iamspeak, ARĂȚI DE HOLLYWOOD”, a scris și Ștefania pe contul ei de Instagram.

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Eduardo Franco, Matt și Ross Duffer (realizatori/ producători executivi/ scenariști/ regizori), Shawn Levy (producător executiv/ regizor) și alți membri ai echipei au fost prezenți la Premiera mondială a STRANGER THINGS 4.

Netflix’s „Stranger Things” Season 4 New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Despre Stranger Things 4

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Data de lansare: primul volum are premiera pe 27 mai, iar cel de-al doilea pe 1 iulie

Din distribuție fac parte și: Jamie Campbell Bower (Peter Ballard), Joseph Quinn (Eddie Munson), Eduardo Franco (Argyle), Sherman Augustus (Lt. Colonel Sullivan), Mason Dye (Jason Carver), Nikola Djuricko (Yuri), Tom Wlaschiha (Dmitri), Myles Truitt (Patrick), Regina Ting Chen (Ms. Kelly), Grace Van Dien (Chrissy),Logan Riley Bruner (Fred Benson), Logan Allen (Jake), Elodie Grace Orkin (Angela), John Reynolds (Officer Callahan), Rob Morgan (Chief Powell), Amybeth McNulty (Vickie) și Robert Englund (Victor Creel).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton