Homepage  / Timp liber

Ce se întâmplă cu spectacolul „Star Wars Strips Back” . Parodia a devenit un succes fără aprobare

Ce se întâmplă cu spectacolul „Star Wars Strips Back” . Parodia a devenit un succes fără aprobare

de Mioara Tronaru,

După serii întregi de filme și de animații, „Star Wars” nimerește și într-o galaxie sexy. Spectacolul „Star Wars Strips Back”, parodie burlescă a celebrei saga intergalactice, a făcut deja săli pline în New York, Los Angeles, Sydney, iar din luna octombrie, va putea fi văzut la Paris. Forța este puternică în acest show, dar seducția e și mai și...

Din 6 octombrie 2023, la Théâtre du Gymnase Marie-Bell, „Star Wars Strips Back” (calc după „The Empire Strikes Back”) va fi pregătit să ne arate o altă față a universului intergalactic imaginat de George Lucas. Vom avea Stormtrooperi sexy, un Boba Fett periculos de seducător și un Skywalker ceva mai efeminat decât originalul… „Partea întunecată te așteaptă cu brațele deschise”, se spune pe site-ul de prezentare a show-ului, theempirestripsback.com. Și tot aici, apare și avertizarea: spectacolul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Un succes… fără aprobare

Spectacolul a avut premiera în 2011, la Sydney, în Australia. S-a bucurat imediat de succes și de la an la an a devenit tot mai bun. În același timp, s-a plimbat în turnee și în restul lumii. Nu chiar peste tot pentru că parodia nu e în niciun fel legată de Star Wars™, Lucasfilm Entertainment Company Ltd sau Lucasfilm Ltd. Și nu e făcută cu aprobarea companiei Disney deținătoarea actuală a drepturilor pentru franciza Star Wars™.

Show-ul se inspiră din trilogia inițială a cărui poveste, personaje și decoruri sunt refăcut în limbajul parodiei burlești. „Este o parodie care e iubită în toată lumea”, a declarat producătorul David Foster pentru insidehook.com.

Spectatorii sunt cam împărțiți. Unii sunt entuziasmați: „Cel mai amuzant spectacol de văzut vara” sau „Una dintre cele mai memorabile și impresionante interpretări live pe care le-am văzut în ultima vreme”. Dar sunt și unii care-au ieșit cam încurcați din sală: „Star Wars Strips Back pare o fantezie ciudată de tocilar”, „Star Wars și nuditatea este o combinație periculoasă”, scrie New York Post.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton