Homepage  / Vedete / Vedete străine

Spider-Man și-a găsit aleasa! Cu ce actriță celebră se iubește actorul Tom Holland

Spider-Man și-a găsit aleasa! Cu ce actriță celebră se iubește actorul Tom Holland

de Redactia Tvmania

După ani întregi în care au negat zvonurile, actorii Tom Holland – intrepretul Omului-Păianjen în noua franciză Marvel – și Zendaya, vedeta din serialul HBO „Euforia”, au confirmat că fac un cuplu. Confirmarea nu a fost însă una verbală, cei doi fiind fotografiați sărutându-se pasional în Audi-ul lui de 125.000 de dolari, în Los Angeles, la un semafor, fără teama de a fi surprinși. 

 

Holland (25 de ani) și Zendaya (24 de ani), care au fost colegi de platouri în filmele „Spider-Man” au fost văzuți în cartierul Silver Lake din Los Angeles, unde locuiește mama actriței, Claire Stoermer, scrie PageSix. În aceeași zi, Stoermer a fost pozată din casa sa împreună cu cei doi, așa că presa speculează că relația este una serioasă, din moment ce Holland își petrece timpul cu familia iubitei lui.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Zvonurile potrivit cărora cei doi actori fac un cuplu circulă de câțiva ani buni: în 2017, după ce actorii au jucat în „Spider-Man: Homecoming” din 2017 – în care Holland era Peter Parker, iar Zendaya a interpretat-o pe colega de clasă Michelle – surse apropiate lor au dezvăluit că ei doi sunt împreună.

„Au fost foarte atenți să păstreze relația privată, departe de ochii publicului, dar au plecat în vacanțe împreună și au încercat să petreacă cât mai mult timp posibil unul cu celălalt”, a declarat o sursă, pentru People, iulie 2017.

 

La acea vreme, cei doi au râs de informațiile apărute. „Așteptați, așteptați … zvonul meu preferat este când se scrie că plecăm împreună în vacanță. Ha! Nu am fost în vacanță de ani de zile!”, a spus el pe Twitter. La doar cinci luni mai târziu, Page Six i-a surprins pe actori în New York, moment în care cei de față ar fi spus că Tom Holland i-a „vrăjit pe părinții Zendayei”. 

 

Totuși, timp de câteva luni, între vara lui 2019 și primăvara lui 2020, Holland a avut o relația cu Olivia Bolton, în timp ce Zendaya – pe care o vom vedea curând în noul „Dune”,  s-a afișat împreună cu colegul din „Euforia”, Jacob Elordi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton