Homepage  / Seriale

Spinoff-ul serialului „Gossip Girl” a fost anulat de HBO Max după doar două sezoane. Când va apărea ultimul episod

Spinoff-ul serialului „Gossip Girl” a fost anulat de HBO Max după doar două sezoane. Când va apărea ultimul episod

de Roxana Mirea,

Vești triste pentru fanii „Gossip Girl”, spinoff-ul celebrului serial cu același nume. HBO Max a anulat serialul după doar două sezoane. Iată când va apărea episodul 10 din cel de-al doilea sezon al serialului, care va servi acum drept final de serie.

Serialul „Gossip Girl”, anulat după două sezoane

HBO Max a anulat spinoff-ul celebrului serial „Gossip Girl” după doar două sezoane, a confirmat TVLine.

Deci, iată cum stă treaba: cu inima grea, trebuie să anunț că Gossip Girl nu va continua pe HBO Max”, a scris joi pe Twitter Joshua Safran, showrunner-ul serialului. „Eu și EP vom fi veșnic recunoscători rețelei și studioului pentru încrederea și sprijinul lor; scriitorilor pentru creierele lor viclene și talentul lor îndemânatic; actorilor pentru că sunt cei mai mari colaboratori și prieteni; și echipei pentru munca grea, dedicarea și iubirea de care a dat dovadă pentru acest proiect. Sincer, acesta a fost cel mai grozav platou pe care am lucrat vreodată.”

Safran spune că, în prezent, încearcă să vândă serialul către alte rețele/platforme de streaming, „dar, în acest climat, s-ar putea dovedi o bătălie grea, așa că, dacă acesta este sfârșitul, cel puțin am plecat cu cea mai mare bucurie”. Episodul 10 din cel de-al doilea sezon al serialului, care va servi acum drept final de serie, va fi difuzat joi, 26 ianuarie.

Despre ce este vorba în spinoff-ul serialului „Gossip Girl”

Joshua Safran a oferit un punct de vedere ceva mai puțin optimist în timpul unui interviu pentru Vanity Fair după anularea serialului, spunând: „Nu cred că vom ajunge nicăieri. Suntem, din nou, atât de scumpi. … Am reușit să organizăm evenimente cu mulți figuranți în cele mai mari locații din New York, evenimente pe care cred că niciunuia dintre noi, cei care lucrăm la serial – actori, echipă – nu-i vine să creadă că ni s-a permis să le organizăm. Și asta costă foarte mulți bani. … Pur și simplu nu cred că vom ajunge în altă parte pentru că toată lumea reduce costurile.”

La aproape un deceniu după ce „Gossip Girl”, serialul fenomen care a cucerit adolescenții din întreaga lume între anii 2007 și 2012, s-a încheiat, continuarea HBO Max a prezentat telespectatorilor o nouă generație de elevi ai școlii Constance Billard St. Jude’s School, care trăiesc sub ochiul vigilent al lui „Gossip Girl”, acum un cont de Instagram condus în secret de mai mulți membri ai facultății. Noul serial dorește să arate cât de mult s-a schimbat social media și cât de mult a evoluat peisajul social al New York-ului în ultimul deceniu.

Acțiunea seriei originale „Gossip Girl” urmărea un grup de tineri privilegiați din New York și dramele lor adolescentine. Toate acestea erau povestite pe un blog de „Gossip Girl”, personaj neidentificat în serial, vocea fiind a actriței Kristen Bell.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton