Homepage  / Trailer / Disney Plus

Spinoff-ul Star Wars, „Andor”, are un nou trailer și o nouă dată a premierei

Spinoff-ul Star Wars, „Andor”, are un nou trailer și o nouă dată a premierei

de Ioana Maria,

Disney a lansat un nou trailer pentru „Andor”, următorul mare serial Star Wars de pe Disney Plus - și odată cu el vine și vestea că serialul a fost amânat cu aproape o lună.

Noul serial îl are ca protagonist pe Diego Luna în rolul lui Cassian Andor și este un prequel al filmului „Rogue One” din 2016. Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller și Fiona Shaw sunt, de asemenea, protagoniști, iar Forest Whitaker își reia rolul lui Saw Gerrera. Luna este producător executiv al serialului, care a fost creat de co-scenaristul din „Rogue One”, Tony Gilroy, care a scris și cinci episoade ale serialului, inclusiv episodul pilot, scrie Variety.

Anterior, „Star Wars: Andor” a fost programat pentru pe 31 august, dar noul clip spune că va debuta cu o „premieră de trei episoade pe 21 septembrie”.

Vestea vine în contextul în care ritmul seriilor Star Wars de pe Disney Plus s-a accelerat. Obi-Wan Kenobi tocmai s-a încheiat în luna iunie și mai sunt seriale precum Skeleton Crew, The Acolyte, Ahsoka și un al treilea sezon din The Mandalorian, care va fi lansat la începutul anului viitor.

Serialul „Andor” va urma structura tipică de lansare a platformei Disney Plus, adică se va lansa câte un nou episod în fiecare săptămână.

„Andor” va fi cel mai lung serial dintre producțiile live-action ale universului „Star Wars”, cu un total de douăsprezece episoade numai în primul sezon.

Trailer Andor

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton