Homepage  / Seriale

„Spionul cibernetic” („Intelligence”) începe, în premieră, la Universal

„Spionul cibernetic” („Intelligence”) începe, în premieră, la Universal

de Redactia Tvmania

„Spionul cibernetic” („Intelligence”), sezonul 1, începe, în premieră în România, marți, 21 octombrie, la ora 22:00, la Universal Channel.

Acest serial îl urmărește pe agentul secret Gabriel Vaughn (Josh Holloway),care stochează toate cunoștințele din ciberspațiu pe microcipul implantat în creierul lui. Cu ajutorul implantului, Gabriel a devenit primul om conectat direct cu reţeaua de informaţii globală, care are acces complet la Internet, WiFi, telefoane şi date din satelit. Poate sparge orice centru de date, poate accesa informaţii secrete-cheie şi poate, astfel, lupta pentru a proteja Statele Unite de adversari.

Agenţia guvernamentală de cyber-securitate creată pentru a-l ajuta este condusă de directorul Lillian Strand (Marg Helgenberger), un şef eficient şi direct, care supraveghează misiunile unităţii de elită. Strand o numește pe Riley Neal (Meghan Ory), agent al Serviciului Secret, să-l protejeze pe Gabriel de ameninţările exterioare, de propriul lui comportament imprevizibil şi neglijent şi de dispreţul acestuia pentru regulament.

Ceilalţi membri pricepuţi ai echipei Cybercom sunt Chris Jameson (Michael Rady) şi Gonzalo „Gonzo” Rodriguez (James Martinez), doi agenţi de investigaţii federali. Creierul din spatele microcipului este Dr. Shenendoah Cassidy (John Billingsley), al cărui fiu, Nelson (P.J. Byrne), este gelos pe locul important pe care îl ocupă Gabriel în viaţa tatălui său. Gabriel este primul supercomputer uman şi este cea mai valoroasă creaţie tehnologică din SUA şi o armă secretă a Americii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton