Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Star Trek: Discovery” și-a găsit căpitanul. Actorul Jason Isaacs s-a alăturat distribuției noului serial

„Star Trek: Discovery” și-a găsit căpitanul. Actorul Jason Isaacs s-a alăturat distribuției noului serial

de Redactia Tvmania

Jason Isaacs, pe care-l știm din seria „Harry Potter”, în care a jucat rolul Lucius Malefoy, va deveni căpitanul navei din noul serial de la CBS, anunță Deadline.

Pe 7 martie, actorul a dat vestea cea bună fanilor pe contul său de Twitter postând o fotografie cu scaunul căpitanului împreună cu textul:

„Drăguț scaun. Sper că este confortabil”.

Canalul american CBS a confirmat apoi știrea că britanicul Jason Isaacs va fi la comanda navei spațiale Discovery. Sub numele de Căpitan Lorca, acesta va conduce noile aventuri ale navei și echipajului.

Cunoscut marelui public datorită rolului Lucius Malefoy din „Harry Potter”, Jason Isaacs are greaua „moștenire” de a ocupa acest scaun după o întreagă serie de căpitani care de care mai celebri: William Shatner, Patrick Stewart, Avery Brooks, Kate Mulgrew, Scott Bakula și Chris Pine.

Cu toate astea, rolul lui nu va avea aceeași greutate ca în cazul predecesorilor pentru că, pentru prima oară în istoria francizei, căpitanul vasului nu va mai fi personajul principal. „Star Trek: Discovery” se va concentra mai ales pe mâna dreaptă a căpitanului, locotenent comandant Rainsford, personaj interpretat de actrița din serialul „The Walking Dead” Sonequa Martin-Green.

Alături de ei, îi vom mai vedea pe James Frain („Dinastia Tudorilor”) în rolul Sarek, Doug Jones („Labirintul lui Pan”) în rolul locotenentului Saru, sau Michelle Yeoh („Tigru și Dragon”) în rolul căpitanului altei nave, Shenzhou.

Foarte așteptat de fani, „Star Trek: Discovery” ar fi trebuit să aibă premiera în ianuarie 2017, dar s-a tot amânat. Motive au fost: dificultăți cu distribuția, plecarea lui Bryan Fuller. După ultimele știri oficiale, premiera noului „Star Trek” ar trebui să aibă loc la sfârșitul verii sau începutul toamnei acestui an.

În schimb, săptămâna trecută, după cum am aflat de pe hollywoodreporter.com, patronul CBS Leslie Moonves ne promite că așteptarea ne va fi răsplătită:

„Este important să ne iasă bine. «Star Trek» este o bijuterie de familie. Nu vrem să ne grăbim. Este foarte mult de lucru în postproducție, dar sunt foarte mulțumit de ce am văzut până acum”.

Citește și:

Serialul „Star Trek: Discovery” se mai amână

Serialul „Star Trek” se întoarce pe micul ecran

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton