Homepage  / Prime Video

„Star Trek: Picard”, sezonul 3. Tot ce știm despre ultimele episoade din serial. Premieră, distribuție, poveste, trailer

„Star Trek: Picard”, sezonul 3. Tot ce știm despre ultimele episoade din serial. Premieră, distribuție, poveste, trailer

de Roxana Mirea,

După zeci de ani de implicare în franciză, Patrick Stewart își ia rămas bun de la „Star Trek” cu „Picard”, sezonul 3, care îl reunește cu majoritatea colegilor săi din „Star Trek: The Next Generation”. Se pare că acest capitol final le va oferi fanilor exact ceea ce au cerut încă de la început, cel mai recent trailer anunțând o aventură epică, cu o serie de personaje de excepție.

Dar, în timp ce numărul mare de fețe cunoscute din acest ultim sezon va fi o plăcere pentru fanii „Star Trek”, starul Patrick Stewart s-a grăbit să spună că serialul nu este doar „sentimental”.

Nu am vrut ca serialul să fie doar sentimental: ‘Oh, ne iubim cu toții, și iată-ne din nou aici, jucând poker și ridicând paharele și așa mai departe’”, a declarat el pentru Den of Geek. „Adică, îi iubesc pe fiecare dintre camarazii mei din acel serial. Nu mă satur de ei sau nu-i văd suficient de mult. Dar ceea ce au făcut scenariștii și producătorii cu Picard a fost să creeze acest individ diferit care trăiește într-o lume diferită de cea cu care am fost atât de obișnuiți în The Next Generation.”

Iată tot ce știm până acum despre „Star Trek: Picard”, sezonul 3, care va avea premiera pe Amazon Prime Video.

Când are premiera „Star Trek: Picard”, sezonul 3

Acum știm exact când va reveni „Star Trek: Picard” pentru cel de-al treilea și ultim sezon, în SUA – primul episod va fi lansat pe Paramount+, joi, 16 februarie 2023, cu noi episoade difuzate săptămânal.

În Marea Britanie, fanii nu trebuie să aștepte prea mult, deoarece episoadele vor sosi a doua zi – ceea ce înseamnă că „Star Trek: Picard”, sezonul 3 va avea premiera pe Prime Video, vineri, 17 februarie 2023, scrie radiotimes.com.

„Începe călătoria finală… Iată trailerul sezonului 3 pentru #StarTrekPicard. Premiera pe 16 februarie la Paramount Plus în SUA și la nivel global, pe Prime Video”, a scris Patrick Stewart pe Instagram.

Când am început serialul, Patrick și noi toți am vorbit despre faptul că ne doream cu adevărat să fie doar trei ani, simțind că am putea spune cu adevărat o poveste completă cu sezonul pe care îl vedeți acum ca punct final”, a spus producătorul Alex Kurtzman (via TVLine).

Distribuția din „Star Trek: Picard”, sezonul 3

Distribuția sezonului 3 din „Picard” îi va entuziasma cu siguranță pe fani, cu nu mai puțin de șase fețe cunoscute din „The Next Generation” pregătindu-se să revină în universul Star Trek, alături de Patrick Stewart în rolul principal.

LeVar Burton și Michael Dorn își vor relua rolurile, interpretându-i pe locotenent-comandorul Geordi La Forge și, respectiv, Worf, în timp ce Gates McFadden va reveni, de asemenea, în rolul lui Dr. Beverly Crusher.

Între timp, Jonathan Frakes, Marina Sirtis și Brent Spiner – care până acum au avut apariții scurte în serial – vor avea, de asemenea, roluri în sezonul 3.

„Îmi amintesc că am urmărit premiera Star Trek: The Next Generation în urmă cu aproape 34 de ani, împreună cu tatăl meu, de parcă ar fi fost ieri. A fost scânteia care mi-a aprins dragostea pentru science fiction”, a declarat showrunner-ul Terry Matalas. „Așadar, este foarte potrivit ca povestea lui Jean-Luc Picard să se încheie onorând începutul, cu cei mai dragi și loiali prieteni ai săi de pe USS Enterprise.”

În mod surprinzător, s-a confirmat și revenirea lui Daniel Davis în rolul profesorului Moriarty, care a apărut în doar două episoade din „The Next Generation” – în 1988 și, respectiv, 1993.

De asemenea, ne putem aștepta să o vedem pe Amanda Plummer în rolul căpitanului Vadic, Ed Speleers, ca asistent al doctorului Beverly Crusher și pe Todd Stashwick în rolul căpitanului USS Titan.

O serie de actori din primele două sezoane și-au confirmat absența din ultimul capitol, printre care Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora și Isa Briones.

Povestea din „Star Trek: Picard”, sezonul 3

Sinopsisul oficial pentru sezonul 3 sună astfel: „În încheierea epică și palpitantă a serialului „Star Trek: Picard”, un mesaj disperat de la un prieten pierdut de mult timp îl atrage pe legendarul amiral Jean-Luc Picard, legenda Flotei Stelare, în cea mai îndrăzneață misiune a vieții sale, forțându-l să recruteze aliați care acoperă generații vechi și noi. Această ultimă aventură îl plasează pe un curs de coliziune cu moștenirea trecutului său și cu noi dezvăluiri explozive, care vor schimba pentru totdeauna soarta Federației.”

Întotdeauna am simțit că unul dintre lucrurile pe care Picard le-a apreciat cel mai mult la slujba pe care o avea [pe Enterprise] a fost numărul de ori în care s-a întâmplat ceva neașteptat. Și cred că asta l-a entuziasmat foarte, foarte mult”, a spus Stewart despre personajul său, pentru Den of Geek.

În sezonul 1, Picard și-a dat seama destul de devreme că era încă accesibil celor care aveau nevoie de ajutor sau de un fel de protecție, ceea ce l-a motivat în principal pe parcursul celor șapte ani din Next Generation”, a mai spus actorul.

Trailerul pentru „Star Trek: Picard”, sezonul 3

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton