Homepage  / SkyShowtime

Star Trek: Strange New Worlds are trailer nou. Sezonul 2 va începe în curând

Star Trek: Strange New Worlds are trailer nou. Sezonul 2 va începe în curând

de Redactia Tvmania

Mult așteptatul sezon 2 al serialului Star Trek: Strange New Worlds va disponibil pentru streaming pe SkyShowtime începând cu luna iunie.

Acțiunea serialului Star Trek: Strange New Worlds are loc în anii în care căpitanul Christopher Pike a condus U.S.S. Enterprise.

Serialul îi are ca protagoniști pe Anson Mount în rolul căpitanului Christopher Pike, Rebecca Romijn în rolul lui Number One, Ethan Peck în rolul ofițerului științific Spock, Jess Bush în rolul asistentei Christine Chapel, Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding în rolul cadetului Nyota Uhura, Melissa Navia în rolul locotenentului Erica Ortegas și Babs Olusanmokun în rolul dr. M’Benga.

Sezonul doi prezintă, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, dar și noua apariție a lui Carol Kane în rolul recurent al Peliei.

Serialul Star Trek: Strange New Worlds îi urmărește pe căpitanul Pike, pe ofițerul științific Spock și pe Number One în timp ce aceștia explorează noi lumi din întreaga galaxie, în anii de dinainte ca personajul căpitanului Kirk să conducă nava U.S.S. Enterprise.

Primul sezon al serialului Star Trek: Strange New Worlds este acum disponibil pentru streaming, exclusiv pe SkyShowtime.

Star Trek: Strange New Worlds este al 11-lea serial Star Trek și a fost lansat în 2022 ca parte a Universului Star Trek extins. STSNW este povestea anilor în care Căpitanul Christopher Pike era la cârma U.S.S. Enterprise.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton