Homepage  / Seriale americane

Star Trek: Strange New Worlds, sezonul 2 va fi disponibil pe SkyShowtime. Când e premiera

Star Trek: Strange New Worlds, sezonul 2 va fi disponibil pe SkyShowtime. Când e premiera
13

de Ioana Maria,

Cu ocazia First Contact Day, platforma de streaming SkyShowtime a anunțat că noul sezon din Star Trek: Strange New Worlds va fi disponibil în curând. Iată ce se știe despre sezonul 2 al prequelului Star Trek.

Star Trek: Strange New Worlds este al 11-lea serial Star Trek și a fost lansat în 2022 ca parte a Universului Star Trek extins. STSNW este povestea anilor în care Căpitanul Christopher Pike era la cârma U.S.S. Enterprise.

Serialul îi prezintă pe favoriții fanilor, Anson Mount în rolul Căpitanului Christopher Pike, pe Rebecca Romijn în rolul lui Number One și pe Ethan Peck în rolul Ofițerului Spock. Serialul îi urmărește pe Căpitanul Pike, Ofițerul Spock și Number One în anii dinaintea îmbarcării Căpitanului Kirk pe U.S.S. Enterprise, în timp ce explorează noi lumi în jurul galaxiei.

Când începe sezonul 2 din Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds îi are ca protagoniști pe Jess Bush în rolul Asistentei Christine Chapel, pe Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, pe Celia Rose Gooding în rolul Cadetului Nyota Uhura, pe Melissa Navia în rolul Lt. Erica Ortegas și pe Babs Olusanmokun în rolul Dr. M’Benga.

Sezonul doi include, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, precum și pe Carol Kane într-un rol recurent – Pelia.

Sezonul doi din Star Trek: Strange New Worlds include un episod crossover, care cuprinde atât live-action, în care Tawny Newsome din animația Star Trek: Lower Decks îl interpretează pe Ensign Beckett Mariner, iar Jack Quaid pe Ensign Brad Boimler, când se alătură U.S.S. Enterprise. Episodul a fost regizat de Jonathan Frakes, actorul și regizorul Star Trek: The Next Generation și Star Trek: Picard.

Primul sezon din Star Trek: Strange New Worlds este deja disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime. Sezonul doi va fi disponibil din iunie, câte un nou episod, din totalul de zece, fiind lansat săptămânal.

snw-bts-epi0107-032191_rtIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

foto: Paramount+ ©2022 CBS Studios

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton