Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Star Wars: The Acolyte, serial Disney Plus. Povestea, distribuția, numărul de episoade și tot ce știm până acum

Star Wars: The Acolyte, serial Disney Plus. Povestea, distribuția, numărul de episoade și tot ce știm până acum

de Andra Stana,

Războiul Stelelor s-a extins mult dincolo de filmele originale, cu o listă masivă de filme și seriale deja lansate sau aflate în curs de producție, de la thrillere politice la seriale de acțiune și chiar seriale pentru copii. Ce știm despre Star Wars: The Acolyte.

După mai bine de un an de așteptare, au apărut informații despre distribuția aleasă pentru serial, precum și câteva date despre ce va fi vorba în noul Star Wars: The Acolyte. Acum, când au început filmările, iată tot ce știm până acum despre noul serial, potrivit collider.com.

Star Wars: The Acolyte este un serial creat de Leslye Headland, care este cunoscută mai ales pentru că a co-creat serialul Russian Doll de la Netflix. Headland este atașată proiectului în calitate de scenarist, regizor și showrunner, precum și unul dintre producătorii executivi, alături de Jason Micallef, Simon Emanuel, Kathleen Kennedy și Jeff King, Damian Anderson și Rayne Roberts fiind, de asemenea, creditați ca producători. Chris Teague și James Friend sunt directorii de imagine. Kognada (After Yang) și Alex García López (Daredevil) vor regiza, de asemenea, episoadele serialului.

Când se lansează The Acolyte

În prezent, nu există o dată exactă de lansare pentru The Acolyte. Acestea fiind spuse, ne așteptăm ca acesta să fie lansat la începutul anului 2024, cea mai probabilă dată fiind probabil în martie, la un an după premiera sezonului 3 din The Mandalorian.

Filmările pentru noul serial au început în octombrie 2022 și, de obicei, serialele Star Wars au avut nevoie de puțin peste un an întreg pentru a ajunge la public.

Vom avea premiera Ahsoka în august, iar apoi vom avea Star Wars: Skeleton Crew care se va lansa fie la sfârșitul toamnei, fie la începutul iernii. Presupunând că Disney nu dorește ca serialele live-action Star Wars să se suprapună (lucru pe care l-a evitat în trecut), acest lucru pregătește The Acolyte pentru o lansare anul viitor.

Unde va fi difuzat The Acolyte

The Acolyte va fi lansat pe Disney Plus, la fel ca toate filmele Star Wars.

Momentan, The Acolyte nu are încă un trailer oficial. Cu toate acestea, câteva imagini au fost prezentate în cadrul Star Wars Celebration Europe în aprilie.

Cine face parte din distribuția The Acolyte

Una dintre actrițele din noul serial este Carrie-Anne Moss (The Matrix), care va juca rolul unui Jedi. Personajul principal este interpretat de Amandla Stenberg (The Hate U Give).

Cei doi actori principali sunt Lee Jung-jae (Squid Game), care va juca rolul unui maestru Jedi, și Manny Jacinto (The Good Place). Deși nu știm prea multe despre personajul lui Jacinto, actorul a declarat pentru Collider că nu va mânui o sabie laser.

„Este un cetățean, este un tip din această galaxie care este atras în această misiune mai mare în cadrul Înaltei Republici și al Jedi. Așa că, fie că îi place sau nu, el este într-un fel în această lume”.

În serial mai apar actori și actrițe de toate vârstele, printre care Dafne Keen (Logan) și Jodie Turner-Smith (After Yang). Turner-Smith a dezvăluit pentru Collider un detaliu interesant despre personajul ei: „Oh, știi ce am voie să spun? Ghiciți ce am voie să spun? Că sunt foarte puternică. Folosesc Forța, dar nu sunt un Jedi sau un Sith […] Faceți ce vreți cu această informație.”

Distribuția este completată de Rebecca Henderson (Matrioșka / Russian Doll), care va interpreta personajul preferat de fani Vernestra Rwoh, Charlie Barnett (Matrioșka / Russian Doll), Dean-Charles Chapman (Game of Thrones), Joonas Suotamo (Solo: A Star Wars Story) în rolul maestrului Jedi Wookie Kelnacca și Margarita Levieva (Adventureland).

Sinopsisul oficial este următorul:

The Acolyte este un mystery-thriller care îi va purta pe telespectatori într-o galaxie de secrete obscure și puteri emergente din partea întunecată în ultimele zile ale erei Înaltei Republici. O fostă Padawan se reîntâlnește cu Maestrul ei Jedi pentru a investiga o serie de crime, dar forțele cu care se confruntă sunt mai sinistre decât au anticipat vreodată.

Din punct de vedere cronologic, serialul va fi plasat cu 100 de ani înainte de evenimentele din Star Wars: The Phantom Menace, astfel încât multe personaje îndrăgite, precum Contele Dooku, Qui-Jon Jin și Obi-Wan Kenobi nici măcar nu s-ar fi născut încă. Totuși, asta nu înseamnă că nu vom vedea fețe cunoscute, maeștrii Jedi Yoda, Yaddle și alții fiind încă în viață în această perioadă. Știm, de asemenea, că Maestrul lui Palpatine, Darth Plagueis, era și el în viață în această perioadă, așa că am putea avea ocazia să vedem crearea lui Darth Sidious.

Câte episoade are serialul Star Wars: The Acolyte

În total sunt opt episoade în seria viitoare. Aceste episoade nu au o durată oficială, deoarece Disney+ rareori oferă durata cu atât de mult timp înainte de lansare, mai ales atunci când serialul nici măcar nu a terminat filmările.

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton