Homepage  / Vedete / Vedete străine

Starul din „Avengers”, Jeremy Renner, se află în mijlocul unui scandal conjugal. Ce acuzații îi aduce fosta soție

Starul din „Avengers”, Jeremy Renner, se află în mijlocul unui scandal conjugal. Ce acuzații îi aduce fosta soție

de Redactia Tvmania

Actorul american Jeremy Renner, cunoscut din pelicula "Avengers', se află în scandal cu fosta sa parteneră de viață, care îl acuză de violență domestică. Potrivit TMZ Sonni Pacheco susține că interpretul lui Clint Barton a amenințat-o cu moartea în diferite rânduri. 

Scandalul a fost iscat după începerea procesului de custodie a fiicei lor Ava, în vârstă de șase ani. Conform aceleiași surse, Sonni Pacheco ar fi afirmat că, în noiembrie anul trecut, Jeremy Renner, care era beat și sub influența substanțelor interzise, i-ar fi mărturisit unei persoane că își dorește să scape de ea. Sonni Pacheco mai afirmă că fostul ei partener de viață are antecedente în ceea ce privește abuzul de substanțe interzise și violență verbală și emoțională. De asemenea, ea susține că o dădacă l-ar fi auzit pe starul în vârstă de 38 de ani că va merge la casa fostei sale partenere pentru a o omorî, după care se va sinucide.

Din documentele depuse în instanță de Sonni Pacheco reiese și că actorul ar fi lăsat susbstanțe interzise la îndemâna fiicei sale. De asemenea, tot din documente reiese că actorul și-ar fi băgat un pistol în gură, amenințând că se sinucide, după care ar fi tras în tavan, în timp ce fiica sa dormea în camera ei.

Reprezentantul actorului a dat un comunicat în care dezminte acuzațiile făcute de Sonni Pacheco.

„Jeremy a pus întotdeauna pe primul loc binele fiicei sale. Tribunalul trebuie să decidă în acest caz, însă e important să se țină cont de faptul că afirmațiile făcute de Sonii au fost făcute cu un scop clar”, a spus reprezentantul actorului.

Mai mult decât atât, actorul posteaza pe rețelele de socializare fotografii în care împărtășește cu toată lumea locurile în care se relaxează și pare destul de optimist.

Jeremy Renner și Sonni Pacheco au devenit părinți în anul 2013, iar în anul 2014 s-au căsătorit. la nici un an de la mariaj, cei doi s-au separat și au avut custodia comună a fiicei lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton