Homepage  / Articole

Steaua vs Napoli : 3-3

Steaua vs Napoli : 3-3

de Redactia Tvmania

Bogdan Stancu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în precedentul meci din Europa League, 1-4 cu Liverpool.

Steaua a terminat la egalitate, 3-3, cu Napoli, după ce bucureştenii au condus cu 3-0 încă din primele 15 minute. Napoletanii au revenit intr-un final controversat, în care meciul a fost prelungit peste limita anunţată, marcând golul egalizator în ultimele secunde ale partidei.

.

Deşi jucători ca Bogdan Stancu şi Cristi Tănase au impresionat pe Anfield, în meciul cu Liverpool, Steaua a venit după o serie slabă în campionat, unde a înregistrat doar două puncte în ultimele patru meciuri.

Totul a fost amplificat de obişnuitele tensiuni interne – Ilie Dumitrescu, al doilea antrenor al Stelei din acest sezon, a demisionat după doar 40 de zile, fiind înlocuit cu Marius Lăcătuş, care a răspuns “prezent” la invitaţia patronului Gigi Becali pentru a treia oară.

Napoli trimite rezervele împotriva steliştilor

Tehnicianul de 46 de ani e cel mai de succes stelist din toate timpurile, cu 10 titluri, şapte Cupe ale României, o Cupă a Campionilor şi o Supercupă Europeană câştigate pentru echipa din Ghencea, dar asta nu s-a tradus în rezultate bune în precedentele două mandate pe banca Stelei.

Din fericire pentru Tănase şi compania, misiunea lor ar putea fi mai uşoară diseară, deoarece Napoli va folosi mai mulţi jucători din a doua garnitură împotriva Stelei. În prima etapă din grupa K a Europa League, napoletanii au remizat alb cu Utrecht.

Steaua s-a prezentat modest şi la ultimele patru meciuri de pe teren propriu din cupele europene, câştigând unul singur, cu Grasshoppers Zürich, şi marcând de doar două ori.

În acelaşi timp, Napoli a câştigat în trei din ultimele patru deplasări din competiţiile europene. Cea mai recentă înfrângere a italienilor din postura de oaspeţi a fost cu Benfica Lisabona, un 0-2 care a consemnat eliminarea lor din ediţia Cupei UEFA (precedentul nume al Europa League) din sezonul 2008-2009.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton