Homepage  / Știri

Steaua întâlneşte Zurich în grupele UEFA Europa League. Meciul va fi transmis, astăzi, de ProTV și Dolce Sport

Steaua întâlneşte Zurich în grupele UEFA Europa League. Meciul va fi transmis, astăzi, de ProTV și Dolce Sport

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20:00, Pro TV și Dolce Sport 1 transmit live meciul din Europa League dintre Steaua și FC Zurich.

fotbal

Steaua este principala favorită a meciului de diseară. Adversara sa evoluează în Liga a II-a în campionat, ajungând în grupele Europa League pe culoarul de cupă. Mai mult decât atât, palmaresul Stelei este un argument suplimentar: 58 de trofee câștigate, în timp ce elvețienii au doar 21.

Steaua a jucat până în acest moment două meciuri din grupă, cu formațiile Osmanlispor și Villarreal. În ceea ce privește meciul de astăzi, acesta are loc pe Arena Națională din București.

Imediat după meci, de la ora 22:00, Pro TV a programat un nou episod al serialului „Atletico Textila”. Adiță va da de necaz în urma unei partide de poker cu niște mafioți. Pe lângă faptul că acesta va rămâne fără bani și haine, își va pierde și taxiul, singura lui sursă de venit.

adita-atletico-textila-pro-tv

În același episod, Costeluș va fi pus în situația de a-i cumpăra un cadou iubitei sale. Cu doar 22 de lei și 40 de bani, acesta le va cere sfatul colegilor de echipa în privința variantelor privind cadourile pe care le poate achiziționa. Evident, Leo are o soluție salvatoare: un portbagaj plin de vechituri, de la bibelouri și până la parfumuri. Dintre toate, Costeluș va alege un… detector de metale.

Notă: Având în vedere intrarea în programul serii a meciului de fotbal, din programul Pro TV iese serialul „Las Fierbinți”.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Diseară la Pro TV, fără emisiunea „Supraviețuitorul”, dar cu Real Madrid

2. Modificări: Pro TV mută mai târziu „Supraviețuitorul” şi dă filme artistice în prime-time

3. Știrile Pro TV încep cu o oră mai devreme

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton