Homepage  / Articole

Steaua visează la faza eliminatorie

Steaua visează la faza eliminatorie

de Redactia Tvmania

Elevii lui Marius Lăcătuş speră să se califice în faza eliminatorie a unei competiţii europene pentru prima dată din sezonul 2006-2007, când îi înfruntă, diseară, pe englezii de la Liverpool.


.
Dacă Steaua învinge în partida difuzată de Pro TV de la 20.00, iar Napoli şi Utrecht fac egal în celălalt meci al grupei, bucureştenii vor ajunge în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Pe de altă parte, cei de la Liverpool, care i-au bătut cu 4-1 pe stelişti pe teren propriu, la debutul în actualul sezon de Europa League, au nevoie de un singur punct pentru a merge mai departe din Grupa K, în care sunt lideri, cu opt puncte.
.
Serii fără înfrângere pentru ambele echipe

Bogdan Stancu şi compania sunt neînvinşi în ultimele lor trei partide din această grupă, de la acea înfrângere cu Liverpool, înregistrând o victorie şi două egaluri. De asemenea, Steaua nu a mai pierdut pe teren propriu de patru meciuri, în Europa League.

Liverpool, condusă din teren de Steven Gerrard, nu a mai simţit gustul înfrângerii în Europa de nouă meciuri, de când au pierdut cu 1-0 în semifinala cu Atletico Madrid, din primăvara trecută.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în faza a doua a Cupei UEFA din sezonul 2003-2004, când Liverpool a mers mai departe după o victorie cu 1-0 pe teren propriu şi un egal, scor 1-1, în Ghencea.

Singurul jucător din cele două loturi care a jucat şi în acea dublă manşă este internaţionalul englez Steven Gerrard, vedeta lui Liverpool şi unul dintre simbolurile clubului britanic.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton