Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Bănică, după ce s-a spus că Violeta și Radu Ștefan vor juca în noua serie „Liceenii”. Reacția vehementă a Andreei Marin

Ștefan Bănică, după ce s-a spus că Violeta și Radu Ștefan vor juca în noua serie „Liceenii”. Reacția vehementă a Andreei Marin
10

de Roxana Mirea,

Acum câteva zile, criticul de film Irina Margareta Nistor a dezvălui că filmul „Liceenii” revine cu o nouă serie și că din distribuție vor face parte și copiii lui Ştefan Bănică: Violeta și Radu Ștefan Bănică. Artistul a făcut primele declarații pe acest subiect. În plus, Andreea Marin a avut și ea o primă reacție cu privire la faptul că Violeta s-ar număra printre actorii din noua serie „Liceenii”.

Ștefan Bănică, despre faptul că cei doi copii ai lui ar juca în noua serie „Liceenii”

În urmă cu doar câteva zile, criticul de film Irina Margareta Nistor făcea anunțul că „Liceenii” revin în bănci cu o nouă distribuție. De asemenea, ea a precizat că din noua distribuiție vor face parte Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și fiul acestuia, Radu Ștefan.

Ștefan Bănică a negat aceste informații și a spus că, dintre cei doi tineri, doar Radu Ștefan Bănică este actor, precizând că Violeta are „alte preocupări”. În plus, artistul a spus că este puțin probabil ca seria „Liceenii” să fie realuată prea curând.

Ce-traditie-au-Andreea-Marin-si-fiica-ei-in-fiecare-anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări.

Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook.

Andreea Marin: „Violeta nu are vârsta potrivită”

De asemenea, și Andreea Marin a făcut primele declarații despre ceea ce a afirmat Irina Margareta Nistor. Aceasta a spus că fiica ei nu va face parte din distribuția unei eventuale noi producții „Liceenii” pentru că nu are vârsta potrivită.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin pentru Fanatik.

Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos”, a fost declarația făcută de Irina Margareta Nistor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton