Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Bănică, noi detalii despre copiii lui. Ce a dezvăluit despre Alexandru, fiul său cel mic

Ștefan Bănică, noi detalii despre copiii lui. Ce a dezvăluit despre Alexandru, fiul său cel mic
10

de Roxana Mirea,

Ștefan Bănică este un tată mândru. Artistul are trei copii cu trei femei diferite, pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Iată ce a mărturisit acum Ștefan Bănică despre Radu Ștefan și Violeta, dar și despre alexandru, mezinul lui care are patru ani.

Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai lui

După divorțul de Mihaela Rădulescu, Ștefan Bănică a avut o relație cu Camelia Constantinescu, iar împreună au un fiu, pe Radu Ștefan. Artistul și mama lui Radu s-au despărțit atunci când băiatul lor avea vârsta de 4 ani. Chiar dacă părinții lui s-au despărțit, Radu are o relație strânsă cu tatăl lui.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Violeta. În octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Tot în același an, cântărețul a început o relație cu Lavinia Pîrva, iar împreună au un băiețel pe nume Alexandru.

Invitat recent în podcastul „MagicLife”, Ștefan Bănică a vorbit despre copiii lui, despre care a spus că au luat de la mamele lor cele mai frumoase trăsături. Despre Alexandru, a spus că îi seamănă foarte tare.

radu-stefan-banica-si-violeta-banica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică într-un podcast, potrivit libertatea.ro.

Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mai spus Ștefan Bănică.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton