Homepage  / Articole

Ştefan Bănică Jr.: „Nu trişez în ceea ce fac”

Ştefan Bănică Jr.: „Nu trişez în ceea ce fac”

de Redactia Tvmania

Prezentatorul de la “Dansez pentru tine” reia luna viitoare celebra serie a concertelor sale din preajma Sărbătorilor, la Sala Palatului din Capitală, pentru al nouălea an consecutiv. Cântăreţul a mărturisit că este pregătit să ofere publicului său un spectacol de neuitat în 16, 17, 18 şi 19 decembrie, scrie revista “TV Satelit”, care apare pe piaţă pe 27 noiembrie.

.

“Mi-am propus să creez o tradiţie din acest concert şi eu zic că am reuşit, pentru că deja suntem la al nouălea an consecutiv. Nu trişez în ceea ce fac pe scenă şi cred că oamenii apreciază lucrul acesta şi le face plăcere să ne întâlnim an de an. Încerc de fiecare dată să merg pe principiul că orice spectacol bine făcut şi bine gândit este unic şi irepetabil. Caut ca niciunul dintre spectacolele mele să nu semene cu celelalte”, a spus muzicianul.

Cântăreţul va cânta anul acesta cântece mai vechi, dar şi piese proaspete de pe nou-lansatul album “Super Love”.

De altfel, Bănică Jr. îşi doreşte să plece, la anul, într-un turneu prin ţară pentru a promova ultimul lui album. “Un concert special dedicat doamnelor şi domnişoarelor”, precizează artistul.

În paralel cu pregătirile de spectacol, Ştefan Bănică Jr. este pe cale să încheie şi cel de-al zecelea sezon la “Dansez pentru tine”, pe 1 Decembrie. “Mă bucur că lucrez la o emisiune de o ţinută şi eleganţă pe care nu le mai întâlnesc în peisajul televiziunii din România.”, a declarat el pentru TV Satelit.

Tot în numărul din 27 noiembrie, aflaţi şi cât de greu le este să filmeze scenele de dragoste protagoniştilor din serialul „Moştenirea”.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton