Homepage  / Articole

Ştefan Bănică Jr. are spectacol mare

Ştefan Bănică Jr. are spectacol mare

de Redactia Tvmania

Maestrul de ceremonii de la “Dansez pentru tine” (Pro TV) reia de astăzi celebra serie a concertelor sale din preajma Sărbătorilor, la Sala Palatului din Capitală, pentru al nouălea an consecutiv. . Ştefan Bănică Jr. susţine astăzi primul spectacol din seria sa de concerte de Crăciun, care se desfăşoară de ani buni cu casa închisă. În acest an ocazia e specială, deoarece Bănică a lansat recent discul “Super Love”; piesele de pe disc, spune Ştefan, se vor regăsi în repertoriul tradiţionalelor spectacole, programate pe 16, 17, 18 şi 19 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

“Mi-am propus să creez o tradiţie din acest concert şi eu zic că am reuşit, pentru că deja suntem la al nouălea an consecutiv. Nu trişez în ceea ce fac pe scenă şi cred că oamenii apreciază lucrul acesta şi le face plăcere să ne întâlnim an de an. Încerc de fiecare dată să merg pe principiul că orice spectacol bine făcut şi bine gândit este unic şi irepetabil. Caut ca niciunul dintre spectacolele mele să nu semene cu celelalte. Fiecare are o încărcătură emoţională şi energetică diferită. Contactul direct, în sală, cu spectatorii şi atmosfera care se creează sunt unice”, ne-a spus muzicianul.
.

Pentru doamne şi domnişoare

Bănică spune că s-a gândit deja să pornească la drum, prin ţară, cu cel mai nou album al său. “Este posibil ca în 2011 să mergem în turneu cu concertul «Super-Love» în oraşele în care nu am apucat să cântăm, sau să mergem cu un concert unplugged, unde voi cânta cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, un concert special dedicat doamnelor şi domnişoarelor”, ne-a explicat artistul.

În ce priveşte locul noilor sale melodii în show-urile de anul acesta de la Sala Palatului, Ştefan spune că “în fiecare an mă gândesc la un repertoriu care să includă şi piese noi, dar şi cântecele pe care oamenii vor să le audă de fiecare dată. Anul acesta vom cânta atât piesele cunoscute, cât şi cântecele noi de pe cel mai recent album”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton