Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de ani

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de ani
9

de Andra Stana,

Marți, 7 februarie, Radu Ștefan Bănică și-a sărbătorit ziua de naștere. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a împlinit 21 de ani. Cu această ocazie, artistul i-a transmis un mesaj plin de emoție băiatului său cel mare.

21 de ani, azi! Trece timpul!”, a scris Ștefan Bănică Jr în dreptul unei fotografii în care apare alături de Radu Ștefan Bănică, băiatul lui cel mare.

Fanii au fost încântați să vadă fotografia cu cei doi. Postare a fost apreciată de peste 34.000 de mii dintre cei care-i urmăresc pagina de Facebook a lui Ștefan Bănică Jr. Totodată, mulți dintre aceștia au ținut chiar să îi facă urări de „La mulți ani” tânărului, fiul lui Ștefan Bănică jr și al Cameliei Constantinescu.

Pe Instagram, acolo unde are zeci de mii de urmăritori, Radu Ștefan a postat o imagine recentă. Și aici, fanii l-au felicitat de ziua lui .

„Cred că o să-i întreci pe tatăl și pe bunicul tău în carieră! Felicitări, te-am văzut la Teatrul Național în O noapte furtunoasă! Foarte bun!!! (…)

La mulți ani, Ștefănel!!! Tot ce îți propui să devină realitate! (…)

La mulți ani frumoși și fericiți și mult succes în tot ceea ce faci!” sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea celor care îl urmăresc pe băiatul lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru băiatul său cel mare. Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce face azi Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică jr

La cei 21 de ani prospăt împliniți, Radu Ștefan Bănică este actor, cântăreț și antreprenor. Radu Ștefan Bănică e în ultimul an la UNATC, dar are și alte proiecte.

Am un spectacol nou, joc în O noapte furtunoasă (de I.L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy, în care joacă și Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Adrian Nartea, n.r.).

Şi la Operetă joc într-un musical un rol principal (este vorba despre HeartBeat – The Musical). E un musical scris de la zero, muzică şi text, de Eduard Petru Jighirgiu, în care se cântă în proporţie de 99%”, a spus el.

Radu Ștefan Bănică este și jurat într-o emisiune cu copii, la TVR 1.

Tânărul actor a fost concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton